Φίγκο: Έμενα στον πάγκο λόγω του Πέρεθ

19:36 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πορτογάλος άσος, ανήμερα των 41ων γενεθλίων του, μίλησε στο "Radio Marca" και προέβη σε νέα επίθεση κατά του ιδιοκτήτη των "μερένγκες".
"Μερικές αποφάσεις είναι της τεχνικής ηγεσίας και μερικές άλλες όχι. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή", δήλωσε αρχικά ο πρώτος της περιβόητης εποχής των galacticos που άρχισε στην πρώτη θητεία του Πέρεθ στον σύλλογο.
Όταν ρωτήθηκε εάν ο πρόεδρος της Ρεάλ τον είχε αφήσει στον πάγκο, ο Πορτογάλος απάντησε καταφατικά: "Ναι, μου συνέβη. Δεν υπάρχει

καμία αμφιβολία γι' αυτό. Αλλά ανήκει στο παρελθόν και προχώρησα από αυτό. Δεν υπάρχει θέμα. Ήδη έχω εκφράσει τα αισθήματά μου. Ήμουν ήρεμος όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα έχουν τελειώσει. Προχωράς και αναζητάς αλλού την ευτυχία".
Προ εβδομάδας, σε άλλη συνέντευξή του, ο Φίγκο είχε αποκαλύψει για την αιτία της αποχώρησής του από την ομάδα το καλοκαίρι του 2005: "Δεν μπορούσα να μείνω, διότι ήμουν ένας παίκτης που ο πρόεδρος δεν ήθελε. Δεν γνωρίζω τι άλλαξε, αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα ότι προέκυψε μετά από το παιχνίδι Αλμπαθέτε - Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα αγωνιστεί και κερδίσαμε το παιχνίδι. Μέσα στην εβδομάδα υπήρχε το clásico και ξαφνικά ήμουν στον πάγκο, δίχως εξήγηση".
"Προφανώς κι έγινε για να πληγωθώ. Είμαι ξεκάθαρος σ' αυτό και γι' αυτό έφυγα. Είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Ρεάλ, όπου έπαιρνα καλά χρήματα και θα μπορούσα να καθίσω. Δεν μου άρεσε να μένω ανενεργός και προτίμησα να ψάξω νέο πρότζεκτ και να είμαι χαρούμενος, αντί να πληρώνομαι για να μην παίζω".
"Ήταν ο πρόεδρός μου, επειδή ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου μου. Δεν μοιράζομαι τις ιδέες του, αλλά τον σέβομαι. Είναι προφανώς πολύ ισχυρός και σημαίνων άντρας και εύχομαι να κάνει καλό στον σύλλογο. Η εμπειρία μου είναι αρνητική, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Όπως και όλα τα μέλη, ελπίζουμε να τα καταφέρει μέσα από το πλάνο και τη φιλοσοφία του, να οδηγήσει τον σύλλογο στην κορυφή. Μόνο ο χρόνος θα δείξει".

Keywords
Τυχαία Θέματα