«Φεύγει μόνο για Παρί ο Μπαλτζαρέτι»

17:27 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας από τους στόχους της Νάπολι στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι ο Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός αποτελεί επιλογή του Βάλτερ Ματζάρι, που θέλει με την απόκτησή του, να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της οπισθοφυλακής της ομάδας του. Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να πείσει τον αντίστοιχο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος πρόσφατα παραδέχτηκε πως η Νάπολι είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον Μπαλτζαρέτι.

Με δηλώσεις του, όμως,

ο Τζαμπαρίνι τονίζει πως ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από την Παλέρμο. «Η πίεση της Νάπολι με ανάγκασε να μιλήσω μαζί του. Μου είπε πως δεν θέλει να πάει στη Νάπολι, αφού η γυναίκα του είναι από το Παλέρμο και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει τη ζωή του εδώ. Μου είπε πως μόνο για το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν θα σκεφτόταν να φύγει από την ομάδα μας», ήταν τα λόγια του προέδρου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, πιθανότατα ο παίκτης θα πάψει να απασχολεί τους Ναπολιτάνους και θα τους αναγκάσει να στρέψουν αλλού την προσοχή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα