Φεύγει για Σερβία ο Μιλοβάνοβιτς

08:47 4/10/2014 - Πηγή: AEK365

Για τη Σερβία αναχωρεί αύριο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Για καθαρά οικογενειακούς λόγους γίνεται αυτό το ταξίδι, χωρίς να αποκλείεται όμως να τσεκάρει και μεταγραφικές υποθέσεις στην πορεία, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Παρτιζάν με την Μλάντοστ. Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα της Ώρας των Σπορ, αναφέρει.

«Στην πατρίδα του θα βρεθεί αύριο το πρωί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ

να αναχωρεί για την Σερβία, προκειμένου να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει μόνιμα εκεί. Ο «Μίλο» θα αναχωρήσει από την Αθήνα νωρίς το πρωί και θα επιστρέψει πιθανότατα τη Δευτέρα, χωρίς πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παρατείνει λίγο παραπάνω την παραμονή του εκεί.

Βασικός λόγος του ταξιδιού του Μιλοβάνοβιτς είναι όπως αναφέραμε να επισκεφθεί τους δικούς του ανθρώπους, που έχει να δει αρκετό καιρό, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν έχει υποχρεώσεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Πάντως είναι πολύ πιθανό το ταξίδι του να συνδυαστεί και με... δουλειά, μιας και αύριο, διεξάγεται το παιχνίδι της Μλαντόστ με την Παρτιζάν, που είναι το μοναδικό για το σερβικό πρωτάθλημα που γίνεται την Κυριακή.
Εφόσον λοιπόν του το επιτρέψουν οι συνθήκες ο «Μίλο» θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι, βλέποντας ξανά την Παρτιζάν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Την Πέμπτη ο Μιλοβάνοβιτς είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι της με τον Αστέρα Τρίπολης από τις κερκίδες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ενώ μάλιστα είχε συνομιλήσει και για λίγη ώρα και με τους ανθρώπους της σερβικής ομάδας, μετά το ματς, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα