Σαλπιγγίδης: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψάει για έναν τίτλο

16:18 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση ενός τίτλου, όπως παρατήρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος πρόσθεσε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δικαιολογημένα ονειρεύεται συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γιατί διψάει για έναν τίτλο.

Ο Έλληνας επιθετικός βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής και στο περιθώριο της βράβευσης του μίλησε
- Για το αν ήταν μέχρι στιγμής το πιο όμορφο γκολ του πρωταθλήματος: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ και είμαι χαρούμενος που παίρνω αυτό το βραβείο. Ωστόσο δεν μπορώ να πω αν ήταν το καλύτερο, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό. Είναι αναλόγως της προτίμησης του καθενός».
- Για το αν διανύει την καλύτερη περίοδο φορμαρίσματος από την αρχή της σεζόν: «Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα υπάρχουν περίοδοι που βρίσκομαι σε φόρμα αλλά δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα και εγώ να βοηθάω όσο μπορώ».
- Για το ότι ο κόσμος θέλει να έρχονται νίκες με όμορφα γκολ: «Είναι ιδανικός συνδυασμός να έρχονται νίκες με όμορφα γκολ. Εμείς πρώτα από όλα κοιτάμε την ουσία που είναι η νίκη. Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο να μπαίνουν όμορφα γκολ και εύχομαι κάθε εβδομάδα το βραβείο του καλύτερου γκολ να το παίρνει ο παίκτης του ΠΑΟΚ».
- Για το αν παρουσιάζει δυσκολία το ματς με τον Πανιώνιο: «Σίγουρα κάθε ματς έχει τη δυσκολία του. Ο Πανιώνιος έχει μια καλή ομάδα και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Θέλει να διασφαλίσει όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ ή να κοιτάξει ψηλότερα. Γι' αυτό και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα. Εμείς από τη σειρά ματς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κυνηγήσουμε, όπως σε κάθε ματς άλλωστε την νίκη».
- Για το ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ονειρεύονται τελικό στο Κύπελλο: «Ενδεχομένως το σκέφτονται αυτό γιατί ο κόσμος διψάει για έναν τίτλο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μακριά από αυτόν. Εμείς με τη σειρά μας κοιτάμε την δουλειά μας όσον αφορά την ρεβάνς με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια θα δούμε αν αντιμετωπίσουμε τον Πλατανιά ή τον Αστέρα Τρίπολης».

Keywords
Τυχαία Θέματα