Φέρνει αντι-Σοάρες η Ομόνοια

11:21 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ κοντά στον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Σοάρες βρίσκεται η Ομόνοια, αφού από την short-list που δημιουργήθηκε ξεχώρισαν 1-2 ονόματα που αρέσουν και στον Τόνι Σαβέβσκι.
Πάντα η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου είναι δύσκολη για την οποιαδήποτε ομάδα, για να βρει παίκτες και στα θεμιτά οικονομικά πλαίσια, αλλά και να είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς για να βοηθήσει την ομάδα. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που έπαιξε στον α' γύρο και θα είναι 100% έτοιμος να αποδώσει και όχι κάποιος που ήταν ελεύθερος και παράλληλα να είναι και φτηνός.
Η μεταγραφή

του Σοάρες στην Πριμέρο Ντε Αγκόστο της Ανγκόλας, θεωρείται ήδη δεδομένη, και δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό. Στο πράσινο στρατόπεδο κινούνται σε γοργούς ρυθμούς από τις 22 Νοεμβρίου για τον αντικαταστάτη του, όπως προαναφέραμε βρίσκονται πολύ κοντά σε 1-2 περιπτώσεις και από εκεί και πέρα είναι θέμα του Σκοπιανού τεχνικού για το πότε θα ανακοινώσει τον εκλεκτό.
Η διοίκηση της Ομόνοιας άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, και με την πώληση του 29χρονου από το Πράσινο Ακρωτήρι, θα γλιτώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο, αφού ο μέσος της Ομόνοιας έχει για μηνιαίες αποδοχές περίπου 18 χιλιάδες ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα