Το πρώτο γκολ του Τσιρίλο και η λύτρωση με Σοάρες (VIDEO)

10:31 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Είχαμε συνηθίσει τότε (σχεδόν μία δεκαετία πίσω) η ΑΕΚ να παίρνει παλικαρίσια πολλές νίκες στο φινάλε. Είχαμε δει ανατροπές από την ομάδα του Σάντος, γκολ στα τελευταία λεπτά, ξεσπάσματα σε ένα ΟΑΚΑ που είχε πάντα κόσμο. Σαν σήμερα λοιπόν, 4 Δεκέμβρη του 2005, η ΑΕΚ φιλοξενούσε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

για τη 12η αγωνιστική. Ήταν ένα ματς που μίλησε και πάλι η ψυχή και το πείσμα των παικτών της ΑΕΚ... Το 0-1 στο 20' από τον Μίτσελ και κατόπιν η κατάθεση ψυχής... Το 1-1 γίνεται στο 26' από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος... τρελένεται στο παρθενικό του γκολ με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και πανηγυρίζει έξαλλα. Έπειτα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πίεση μπροστά από την εστία του ΠΑΟΚ για το γκολ της νίκης. Η ώρα περνούσε, η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες, ομως το γκολ δεν ερχόταν.
Για να φτάσουμε στο 91'. Ο αγαπημένος "Γιάννης" της ΑΕΚ, ο Αλεσάντρε Σοάρες με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, κάνει το 2-1... Λύτρωση, κόλαση στο ΟΑΚΑ από 30.000 Ενωσίτες. Ήταν μία σημαντική νίκη της Ένωσης εκείνο το βράδυ στο Στάδιο και γκολ στο φινάλε, πανηγυρίστηκε, εύλογα, έξαλλα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ: Σορεντίνο, Κόντης, Μάλμπασα, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Κατσουράνης, Λάκης (69' Σέζαρ), Τσάνκο (87' Κρασσάς), Σοάρες, Σαπάνης (46' Ιβιτς), Λυμπερόπουλος.

ΠΑΟΚ: Φερναντέζ, Καρυπίδης, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Ουντέζε, Ηλιάδης Μπαλάφας, Βαγγελής (86' Μέγκαχεντ), Χριστοδουλόπουλος (76' Σαλπιγγίδης), Σικαμπάλα (79' Κωνσταντινίδης), Μίετσελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα