Φέργκιουσον: Δεν μπορώ να αποχωρήσω

18:23 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σκοτσέζος διανύει την 8η δεκαετία της ζωής του και σε καθένα από τα τελευταία δυο - τρία καλοκαίρια διαβάζει για τους... διαδόχους του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».
Μετά και τη φετινή κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φέργκιουσον έχει πλέον έτοιμη την απάντηση σε όποιον τον ρωτάει γιατί δεν έχει αποφασίσει έπειτα από τόσα χρόνια να αποσυρθεί και να ηρεμήσει στο σπίτι του, μακριά από το ποδόσφαιρο.
«Είναι δυνατόν να σταματήσω όταν μπορώ να συμμετέχω σε τόσο σπουδαία ποδοσφαιρικά

παιχνίδια; Γι' αυτό συνεχίζω στον πάγκο! Για αυτό που θα γίνει το βράδυ, γίνονται όλα. Ένα γεμάτο "Ολντ Τράφορντ", τα φώτα αναμμένα, το χορτάρι έτοιμο και σε αυτό, να αναμετρούνται δύο από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες του αθλήματος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο με σπουδαίους παίκτες και τίτλους. Ευελπιστώ, οι ευεργέτες των συλλόγων, Σερ Ματ Μπάσμπι και Σαντιάγκο Μπερναμπέου, να παρακολουθήσουν το ματς από ψηλά, χαμογελαστοί και εμείς να κάνουμε το παν για να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε το ματς, μοναδικό» ήταν τα λόγια καρδιάς του έμπειρου προπονητή...

Keywords
Τυχαία Θέματα