Φερέιρα: Ο ΠΑΟ θα βελτιώνεται

20:02 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με την πάροδο του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα βελτιώνεται καθώς διαθέτει παίκτες με ταλέντο όπως υποστήριξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος δεν έκρυψε την λύπη του για την αποχώρηση του από την ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "O' Jogo" ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Είμαι λυπημένος, αλλά πήρα την απόφαση μου μετά από πολλή σκέψη. Οι οπαδοί, οι οποίοι στην

αρχή της σεζόν είχαν καλύτερη διάθεση απέναντι μου, απογοητεύτηκαν με την απόδοση μας. Είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι απουσίαζαν από τις προπονήσεις και άλλους με προβλήματα τραυματισμών. Τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα επηρέασαν την απόφαση μου, όμως το κύριο ρόλο είχε η διαφορά από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
Η ομάδα θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, θα ανεβαίνει η ποιότητα της, γιατί έχει πολλούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο και απλώς χρειάζονται εμπειρία. Η παραίτηση μου δεν σημαίνει ότι το πλάνο που έχει εκπονηθεί, τερματίζεται. Η πίεση στους ποδοσφαιριστές είναι τεράστια, κάτι όμως φυσιολογικό για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει συνηθίσει να νικάει".

Keywords
Τυχαία Θέματα