«Γκέλα» στην Νυρεμβέργη η Μπάγερν

19:12 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 12η αγωνιστική

Νυρεμβέργη-Μπάγερν Μονάχου 1-1
Γήπεδο: "STADION NURNBERG"

Μετά από 11 αγωνιστικές η Μπάγερν Μονάχου είχε την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα καθώς στο βαυαρικό ντέρμπι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Νυρεμβέργη. Οι πρωτοπόροι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο τρίτο λεπτό από μπαλιά του Κρόος ο Μάντζουκιτς έδωσε προβάδισμα στην Μπάγερν Μονάχου με 1-0. Η Νυρεμβέργη δεν

τα παράτησε και βγήκε μπροστά χάνοντας ευκαιρίες για να ισοφαρίσει κάτι που το κατάφερε με την έναρξη της επανάληψης όταν ο Φόλνερ δέχτηκε το... δώρο από τον Κρόος και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Ο Χάινκες προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση περνώντας στο παιχνίδι τους Πιζάρο, Μαρτίνεθ και Λαμ αλλά δίχως αποτέλεσμα ακόμα και όταν η Νυρεμβέργη έμεινε με δέκα παίκτες στο 76ο λεπτό λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκέμπχαρτ. Το τελικό 1-1 αφήνει ανικανοποίητη την Μπάγερν Μονάχου καθώς τώρα η Σάλκε, αν νικήσει στο Λεβερκούζεν, θα την πλησιάσει στους πέντε βαθμούς, ενώ η Νυρεμβέργη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Νυρεμβέργη: Σάφερ, Τσάντλερ, Νίλσον, Κλόσε, Πινόλα, Σίμονς, Φόλνερ, Κιγιοτάκε (80' Κορζόφσκι), Γκέμπχαρτ, Πόλτερ (89' Πλάτενχαρτ), Φραντς (66' Έσβαϊν).
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια (62' Λαμ), Φαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Τίμοστσουκ (53' Μαρτίνεθ), Σακίρι, Κρόος, Μίλερ, Μάντζουκιτς 77' Πιζάρο).

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Γκρόιτερ Φιρτ 3-1
Γήπεδο: "SIGNAL IDUNA PARK"
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανεβαίνει και άλλο βαθμολογικά μετά το νωθρό ξεκίνημα και κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ πέτυχε την 3η της νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό καθώς στα πρώτα πέντε λεπτά σημειώθηκαν δυο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Μόλις στο τρίτο λεπτό από ωραία μπαλιά του Γκέτσε ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-0 αλλά δυο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από την Γκρόιτερ Φιρτ με τον Στίμπερ να περνά την μπάλα πάνω από τον Βάιντενφελερ και να ισοφαρίζει. Ωστόσο στο 15ο λεπτό ο Μπλαστσικόφσκι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Γκρόιτερ, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Λεβαντόφσκι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου οι πρωταθλητές έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μάριο Γκέτσε διεύρυναν το προβάδισμα τους κάνοντας το 3-1 αποτέλεσμα που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γκρόιτερ Φιρτ παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτο σερί παιχνίδι και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει πάρα πολύ για την ίδια.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι, Γκέτσε, Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι
Γκρόιτερ Φιρτ: Γκρουν, Μάβραχ, Σόμπιχ, Νέριγκ, Σμίντγκαλ, Ζίλνερ, Στίμπερ, Σάραρερ, Φούρστνερ, Πριμπ, Αζέμι.

Αμβούργο-Μάιντς 1-0
Γήπεδο: "IMTECH ARENA"

Στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές επέστρεψε το Αμβούργο που επικράτησε της Μάιντς με 1-0. Τα πολλά φάουλ κυριάρχη

Keywords
Τυχαία Θέματα