Φερέιρα: Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε

09:35 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για την Σλοβενία αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Παναθναϊκού καθώς αύριο αντιμετωπίζει την Μάριμπορ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να λέει στους παίκτες του πως είναι στο χέρι τους να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης αρκεί να μην επαναλάβουν τις πρόσφατες εμφανίσεις

στο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής του Παναθναϊκού είπε στους ποδοσφαιριστές του: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Δεν έχει παίκτες που κάνουν την μεγάλη διαφορά. Μπορούμε να τους νικήσουμε, είναι στο χέρι μας, αρκεί να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός και όχι όπως παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια. Είναι το πρώτο παιχνίδι με το οποίο επιστρέφουμε στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πρέπει η πρώτη εντύπωση να είναι καλή. Το πρώτο παιχνίδι πάντα κρύβει δυσκολίες. Ο αντίπαλος μας με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό αλλά δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Πρέπει να νικήσουμε και να αρχίσουμε θετικά αυτή την προσπάθεια στους ομίλους".
Ο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα τα δυο ακραία χαφ της Μάριμπορ, τον αρχηγό Ταβάρες και τον Ιμπραΐμι καθώς πιστεύει πως είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα