Φεντέτσκι: Πιο δυνατοί από τον Ολυμπιακό

14:38 27/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Αρτέμ Φεντέτσκι ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ της Ντνίπρο και έβαλε τέλος στα όνειρα του Ολυμπιακού για ανατροπή και πρόκριση και μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως η Ντνίπρο αποδείχτηκε πιο δυνατή από τον Ολυμπιακό.
Σε δηλώσεις του ο Αρτέμ Φεντέτσκι τόνισε: "Κάναμε το χειρότερο

δυνατό ξεκίνημα, αλλά δεν τα παρατήσαμε, ισοφαρίσαμε και σταματήσαμε την ορμή του Ολυμπιακού. Στη φάση του γκολ ενήργησα με το ένστικτο. Δεν μπόρεσα να σκοράρω με τη πρώτη αφού έσωσε ο γκολκίπερ, αλλά τελείωσα τη φάση. Νομίζω πως αυτό το γκολ μας έδωσε το πάνω χέρι. Το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα που πήραμε.
Επιτέλους σταματήσαμε το σερί των αποκλεισμών στους 32 και δόξα τω Θεό πήραμε τη πρόκριση. Θα δούμε αν μπορούμε να πάμε παρακάτω, αλλά είναι ωραία που αποδειχτήκαμε πιο δυνατοί από έναν τέτοιο αντίπαλο. Είδαμε τι ματς είχε κάνει ο Ολυμπιακός με Γιουβέντους και Ατλέτικο, οπότε χαιρόμαστε που αποκλείσαμε μια σοβαρή ομάδα. Χαιρόμαστε που πήραμε καλά αποτελέσματα και στο Κίεβο και εδώ. Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι. Κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής μας. Ίσως στο ξεκίνημα του ματς ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά μετά ελέγξαμε το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα