«Φάρμακο δεν έχουμε βρει»

23:21 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τις... ανίατες ασθένειες του ΠΑΟΚ, που εμφανίστηκαν και στο Ρέντη περιέγραψε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μέλκας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό«Το είχαμε πει από την αρχή. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι και κόντρα σε έναν αντίπαλο ,όπως είναι ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στα δύο πρώτα σετ δεν ήμασταν εδώ, αλλά κάπου αλλού.

Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί κι άλλες φορές, το έχουμε συζητήσει, αλλά φάρμακο δεν έχουμε βρει ακόμη. Δυστυχώς στα δύο πρώτα σετ είχαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή τα οποία δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να υστερήσουμε και στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός μας πίεσε από το σερβίς, δεν έκανε λάθη και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ ανεβάσαμε την απόδοση μας , διορθώσαμε τα λάθη και δείξαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ίσως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική εάν είχαμε κατακτήσει το τρίτο σετ. Και εκεί όμως κάναμε δύο λάθη στην υποδοχή και δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τελειώσει το σετ και το ματς. Έχουμε κερδίσει και εμείς έτσι παιχνίδια όπως για παράδειγμα αυτό με τον Φοίνικα δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν καλοί στην υποδοχή και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα