Η Καλλιθέα απέκλεισε τον Αρη!

22:26 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης κέρδισε με 2-1 την Καλλιθέα αλλά αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας καθώς είχε χάσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 65' και έγινε η τέταρτη από τη Football League που απέκλεισε ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκα. Σουνάς και Πουλίδο σκόραραν για τον Άρη, ο Ντακόλ είχε ισοφαρίσει για την Καλλιθέα.

Το ματς

Το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Ελ Πάσο», καθιστούσε εξ αρχής πολύ δύσκολη την προσπάθεια του Άρη στη ρεβάνς με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και μάλιστα την στιγμή που δεν είχε διαθέσιμο, το βασικό του επιθετικό «όπλο», τον Νταβίντ Αγκάνθο.Ο Άρης προηγήθηκε με τον Σουνά στο 29' και χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ για να φτάσει σε σκορ πρόκρισης. Ο Ντακόλ έφερε το ματς στα ίσια στο 57' κι έκανε ξανά δύσκολο το έργο των «κίτρινων», οι οποίοι όμως εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Καλτσά στο 66' δεν τα παράτησαν και έφτασαν κοντά να στείλουν το ματς στην παράταση.Ο Πουλίδο σημείωσε το 2-1 στο 82' αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους, αλλά παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά δεν μπήκε το τέρμα που θα καθόριζε το τελευταίο εισιτήριο για τους «16» στον έξτρα χρόνο. Επόμενος αντίπαλος για την αθηναϊκή ομάδα που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του θεσμού, ο ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια τον Ιανουάριο.

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (59' Αγγελούδης), Κοέλιο.

Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φραγκής (83' Σεμπέκος), Φερέιρα, Ντα Σίλβα (69' Κατσικογιάννης), Καλτσάς, Ατματζίδης, Μαρουκάκης (76' Πλάτανος), Ντακόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα