Φαν Μάρβαικ: Κανείς δεν είναι δεδομένος

12:32 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα έμεινε πριν η Εθνική Ολλανδίας ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο EURO 2012 κόντρα στην Δανία και ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ ξεκαθάρισε πως κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα.

Σε δηλώσεις του μετά το φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας τόνισε: "Τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος. Μπορεί να ξεκινήσει ο Φαν Ντερ Φάαρτ, ο Σνάιντερ παραπονιέται για κάποιες ενοχλήσεις και

για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σύντομα θα μπορεί να αγωνιστεί σε ένα ολόκληρο παιχνίδι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αφελάι".
Για την αγωνιστική εικόνα της Ολλανδίας στο παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία (6-0), ο Μάρβαϊκ δήλωσε: "Αγωνιστήκαμε εναντίον ενός αξιόμαχου αντιπάλου, έχουμε βελτιωθεί πολύ στο τελείωμα των φάσεων και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ήμασταν στατικοί σε κάποιες φάσεις αλλά κάναμε πολλές καλές επιθέσεις και πετύχαμε όμορφα γκολ. Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι αλλά βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα