Φαν Χάαλ: Το μόνο κέρδος ο χαρακτήρας που δείξαμε

08:26 27/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στο ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, κόντρα στη Τσέλσι, με γκολ στις καθυστερήσεις και ο Λουίς Φαν Χάαλ υπογράμμισε πως το μόνο κέρδος για την ομάδα του ήταν ο χαρακτήρας που έδειξε μόλις βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Σε δηλώσεις του μετάτο τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Είπα στους παίκτες μου μετά τον αγώνα πως θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Όμως αυτό δεν μετράει στον αθλητισμό. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε.

Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε μια δική της στις αρχές του δευτέρου μέρους και κάναμε δέκα λεπτά για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά από αυτό.
Είμαι ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που δείξαμε, μετατρέποντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε θετικό. Αυτό είναι το μόνο κέρδος. Η Τσέλσι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Ακόμα έχουμε ελπίδες, αλλά πιστεύω πώς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να τους νικήσουμε σήμερα".
Για τα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για τη διαιτησία, ο Φαν Χάαλ δήλωσε: "... η κόκκινη του Ιβάνοβιτς δεν άλλαξε κάτι καθώς ήρθε στο τελευταίο λεπτό και το μόνο που απέμενε ήταν το φάουλ. Εντάξει, το γκολ ήρθε από τη συγκεκριμένη φάση και μόνο αν ο Ιβάνοβιτς είχε αναλάβει το προσωπικό μαρκάρισμα του Φελαϊνί θα μπορούσαμε να πούμε κάτι. Αυτό δεν το ξέρω, ρωτήστε τον Μουρίνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα