Φαν Χάαλ: Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου

17:46 17/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας, τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος υπογράμμισε πως ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: «Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Σε διάστημα μόλις δύο ημερών κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω δουλέψει σε αρκετές ομάδες, στην Ισπανία, στην Ολλανδία και την Γερμανία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις για το πόσο καλά θα τα πάμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.... Πρέπει να δουλέψω, να προετοιμάσω την ομάδα και να προσαρμοστώ

σε έναν μεγάλο σύλλογο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα κάνω τα πάντα και όποιος ξέρει την καριέρα μου, μπορεί να δει τι έχω καταφέρει. Το μέλλον θα δείξει... Τώρα είμαι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - το νούμερο ένα στην Αγγλία».

Στη συνέχεια ο Ολλανδός τόνισε:

Για τις μεταγραφές: «Τις πρώτες τρείς-τέσσερις εβδομάδες θέλω να δω κατά πόσο οι παίκτες μπορούν να εμπεδώσουν τη φιλοσοφία μου. Μετά, μπορεί να προχωρήσουμε σε μεταγραφές».

Για τον αρχηγό: «Όλοι οι παίκτες έχουν πιθανότητες για το περιβραχιόνιο. Για εμένα ο ρόλος του αρχηγού είναι πολύ σημαντικός και χρειάζεται χρόνος για να αποφασίσω».

Για το αν του χρειάζονται διακοπές έπειτα και από το Μουντιάλ: «Όταν σου γίνεται πρόταση από τον μεγαλύτερο σύλλογο παγκοσμίως δεν μπορείς να την αφήσεις».

Για το αν θα έχουν πόστα οι Πόλ Σκόουλς και Φιλ Νέβιλ: «Ο Νίκι Μπατ έχει ήδη ενσωματωθεί στο επιτελείο. Θα βρούμε ρόλους τόσο στον Πολ Σκόουλς, όσο και στον Φιλ Νέβιλ. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Ο Σερ Άλεξ είχε χτίσει μια πολύ δυνατή φιλοσοφία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ελπίζω να κάνω κι εγώ το ίδιο».

Για τους στόχους του: «Ο στόχος μου είναι να είμαι πάντα πρώτος. Όχι τέταρτος. Αλλά αυτό εξαρτάται πάντα και στην σχέση ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα