«Εξυπνάδα εναντίον του μπάσκετ»

23:15 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στον αγώνα με τον Ίκαρο. Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση στις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού, ήταν οι αιχμές προς τους διοργανωτές, οι οποίοι έβαλαν το ματς ίδια ώρα με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ:

«Το άδειο γήπεδο δύσκολο για τους παίκτες και σαν να μην έφτανε αυτό βρέθηκε ένας... έξυπνος κι έβαλε τον αγώνα μας παράλληλα με τον αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Μιλάμε για πολύ έξυπνο άνθρωπο. Είναι εξυπνάδα εναντίον του μπάσκετ. Ποιος είναι αυτός που το αποφάσισε άραγε, γιατί το ξαναλέω, αυτή

η απόφαση στρέφεται εναντίον του μπάσκετ».
Ο Ομπράντοβιτς μίλησε και για το ματς τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλή άμυνα στο πρώτο μέρος, παρά τους 24 πόντους που δέχτηκε. Ο Ίκαρος έκανε πολλά ελεύθερα σουτ. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και μετά παίξαμε σοβαρά. Καλή τύχη στη συνέχεια στον Ίκαρο» κατέληξε ο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ίκαρου, Άρης Λυκογιάννης τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε από την αρχή την δυναμικότητα του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να τον κοντράρουμε κι ευχαριστώ τον κόουτς που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω κόντρα σε ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είχα άγχος, σεβόμουν τους αντιπάλους και μόνο κερδισμένος μπορεί να είμαι από ένα τέτοιο παιχνίδι. Θέλουμε να προετοιμαστούμε τώρα και ψυχολογικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι με τον Κολοσσό».

Keywords
Τυχαία Θέματα