«Πρέπει να μάθουμε απ' αυτό το ματς»

23:10 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ένα μάθημα ταπεινότητας πήρε ο Παναθηναϊκός στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος στόπερ του Παναθηναϊκού τόνισε επίσης πως πρέπει να δουλέψουν πολύ στις προπονήσεις. Όσο για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο 31χρονος

αμυντικός κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως δεν είναι τελικός.

«Την ευχαριστήθηκα τη νίκη. Είχαμε λίγο άγχος στο τέλος. Πρέπει να μάθουμε απ' αυτό το ματς. Σήμερα πήραμε ένα μάθημα ταπεινότητας. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Δεν κερδίσαμε εύκολα σήμερα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις» δήλωσε αρχικά ο Μπουμσόνγκ.

Στη συνέχεια μίλησε για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο, γιατί παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα κι εκτός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Δεν είναι τελικός το ματς με Ολυμπιακό. Ακόμα κι αν νικήσουμε πάμε στο +5, αλλά έχει πολύ δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός μας αντίπαλος.

Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το βασικό. Το βασικό είναι να είμαστε περήφανοι για την εμφάνιση που θα κάνουμε στο Καραϊσκάκη».

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, ο Γάλλος άσος δήλωσε: «Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί σήμερα. Μακάρι να έχουμε τόσο κόσμο σε κάθε ματς. Όταν δυσκολευτήκαμε σήμερα, μας βοήθησαν να βγάλουμε ενέργεια και να κατακτήσουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα