Εξώδικό της Emma Delta με αποκαλύψεις σοκ για την Intralot

22:40 26/7/2013 - Πηγή: AEK365

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συμβούλιο η σύμβαση πώλησης του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ στην κοινοπραξία Emma Delta, στην οποία συμμετέχουν ο Τσέχος επιχειρηματίας Γιρι Σμετς, ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο όμιλος Κοπελούζου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ΤΑΙΠΕΔ να καλέσει την κοινοπραξία να υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης και να κλείσει το θέμα.

Αναφορικά τώρα με τη μεταβίβαση των κρατικών λαχείων από την κοινοπραξία ΟΠΑΠ-Scientific

Games-Intralot το θέμα εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το "Πρώτο Θέμα" η Emma Delta απέστειλε εξώδικο με σκοπό να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Στο εξώδικο η Emma Delta εκφράζει βάσιμες αντιρρήσεις για τη σύμβαση υποστήριξης για τα κρατικά λαχεία, την οποία έχει υπογράψει ήδη ο ΟΠΑΠ με την Scientific Games και την Intralot (τύπωμα λαχείων και μηχανογραφική υποστήριξη, αντίστοιχα). Γνωστοποιεί ότι για τις ίδιες υπηρεσίες υποστήριξης των λαχείων υπάρχει προσφορά της Lottomatica, η οποία είναι κατά 50% φθηνότερη από εκείνη των τιμών που χρεώνουν τον ΟΠΑΠ οι Scientific Games και Intralot.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η επιστολή περιλαμβάνει δημοσιευμένα στοιχεία αναφορικά με τις χρεώσεις της Scientific Games σε έξι πελάτες του εξωτερικού, οι οποίες είναι συντριπτικά χαμηλότερες και διατυπώνει το ερώτημα γιατί ο ΟΠΑΠ καλείται να πληρώσει για τις ίδιες υπηρεσίες τρεις φορές περισσότερα χρήματα από ότι πληρώνουν οι λοταρίες του εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα