Ευρωπαία η Οσασούνα

23:02 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2-0
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα
Μεγάλη νίκη πήρε η Οσασούνα με 2-0 επί της Εσπανιόλ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
Η Εσπανιόλ έχασε απίστευτη ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό, καθώς ο Ούτσε προ κενής εστίας και πάνω στη γραμμή σχεδόν κατάφερε να αστοχήσει.
Η Οσασούνα απάντησε στις ευκαιρίες στο 24' καθώς το σουτ του Γκαρσία σταμάτησε στο δοκάρι της Εσπανιόλ, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Γκαρσία πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 35' ο Νίνο είχε ένα καλό σουτ

με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 51ο λεπτό ο Γκόμεθ με όλη την εστία ελεύθερη έκανε πολύ κακό τελείωμα και η Οσασούνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ 2 λεπτά αργότερα. Ο Λόλο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκαρσία με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-0.
Τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο για τους Καταλανούς στο 55', καθώς έμεινα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτίνιο.
Η Οσασούνα πίεσε κι άλλο με παίκτη παραπάνω και διπλασίασε τα τέρματά της στο 69ο λεπτό με το σουτ του Γκαρσία μέσα από την περιοχή.
Στο 73' το σουτ του Σεχούδο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 82' η Εσπανιόλ έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής και του Φορλίν.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Νταμιά, Λόλο, Φλάνιο, Μπερτράν (75' Εχάιδε), Λόε, Πουνιάλ, Γκαρσία (90' Τιμόρ), Λαμά, Σεχούδο, Νίνο (87' Λέκιτς).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεθ, Φορλίν, Μορένο, Ντιντάκ, Γκόμεθ (74' Ρομαρίκ), Μπαένα, Βερδού, Γκαρσία(64' Βάις), Κουτίνιο, Ούτσε (71' Παντιάνι).

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 1-1
Γήπεδο: Ανοέτα
Με τους βαθμούς της ισοπαλίας βολευτήκαν Σοσιεδάδ και Μπέτις, καθώς έμειναν στο 1-1.
Ο Θουμπικαράι είπε όχι στο σουτ του Ρούμπεν Κάστρο στο 18ο λεπτό, ενώ στο 24' ήταν η σειρά του Φαμπρίσιο να αποκρούσει όμορφα την κεφαλιά του Ελουστόνδο.
Στο 31' ο Φαμπρίσιο μπλόκαε την κεφαλιά του Ιλαραμέντι, ενώ στο 33' το σουτ του Μοντέρο παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Θουμπικαράι.
Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Θουρουτούθα έξυσε το δοκάρι του Φαμπρίσιο, ενώ στο 38' ο Βέλα σούταρε πάνω στον γκολκίπερ της Μπέτις από πολύ καλή θέση.
Στην επόμενη φάση η Σοσιεδάδ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κάνιας, αλλά ο Φαμπρίσιο νίκησε τον Αγκιρέτσε και κράτησε λευκό το σκορ. Στο 44ο λεπτό η προσπάθεια του Γκριέσμαν με το τακουνάκι ήταν άστοχη.
Ο Θουμπικαράι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το γυριστό του Κάστρο στο 49ο λεπτό, ενώ στο 55' οι Βάσκοι έφτασαν στο γκολ με κοντινό σουτ του Βέλα μετά από όμορφη ενέργεια του Αγκιρέτσε.
Στο 67' ο Γκριέσμαν έκανε άσχημο κοντρόλ και έχασε σημαντική ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του και στο 70' ο Κάστρο από κοντά μετά από μπαλιά του Μοντέρο έκανε το 1-1.
Στο 77' το σουτ του Κάστρο σταμάτησε στο δοκάρι και μετά μάζεψε ο Θουμπικαράι, ενώ στο 79' ο Φαμπρισιο έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Βέλα.
Στο 90+2 η κεφαλιά του Ανσοτέγι σταμάτησε στο δοκάρι της Μπέτις.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Θουμπικαράι, Λα Μπέγια, Γκονζάλες, Ανσοτέγι, Εστράδα, Ελουστόνδο, Ιλαραμέντ

Keywords
Τυχαία Θέματα