Αντίο τριάδα για Γκλάντμπαχ

23:02 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ- ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 2-2
Γήπεδο: Βεζερστάντιον
Το όνειρο της τριάδας για την Γκλάντμπαχ φαίνεται πως ξεθωριάζει, μετά και από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης,
Στο 7ο λεπτό ο Αράνγκο τροφοδότησε με υπέροχη μπαλιά τον Ρόις, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 10' ο Σμιτζ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Νοϊστάντερ.
Στο 17ο λεπτό το σουτ του Χέρμαν πέρασε ελάχιστα άουτ και στο επόμενο λεπτό η Βέρντερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Μετά από λάθος του Ντάντε, ο Ρόζενμπεργκ

έφυγε μόνος του και απέναντι στον Τερ Στέγκεν δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Οι γηπεδούχοι έμεινα με 10 παίκτες στο 27ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπόενισχ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Στρανζλ πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η Γκλάντμπαχ μπήκε δυνατά στην επανάληψη κι έφερε το ματς στα ίσια στο 52ο λεπτό. ο Αράνγκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Χάνκε με ένα σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Πισάρο άδειασε τον Νορντβαιτ, έκανε και το σουτ, αλλά ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση,
Στο 66ο λεπτό ο Χάνκε με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ, αλλά στο 74' ο Νλαλντο με φοβερή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στο 88' η Γκλάντμπαχ είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς αλά το σουτ του Ρινγκ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
ΒΕΡΝΤΕΡ: Βίιζε, Παπασταθόπουλος, Αφόλτερ (75' Φάλκμπρουγκ), Νάλντο, Μπόενισχ, Φριτζ, Σμιτζ, Γιουνούζοβιτς (90' Τρινκς), Μαρίν (71' Ιγκιόφσκι), Ρόζενμπεργκ, Πισάρο.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Στρανζλ, Μπρούερς, Νταντέ, Ντάεμς, Νορντβάιτ, Νοϊστάντλερ, Αράνγκο, Χέρμαν (81' Ρινγκ), Ρόις, Χάνκε (90' Ντε Καμάργκο).

ΜΑΪΝΤΖ- ΚΟΛΩΝΙΑ: 4-0
Γήπεδο: Coface Arena
Ο θάνατός σου η ζωή μου ήταν το ματς της Μάιντζ με την Κολωνία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη (4-0) και να κάνουν μεγάλο βήμα παραμονής, ενώ αντίθετα η Κολωνία συνέχισε να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Πολύ κακό ματς στο πρώτο τέταρτο ωστόσο η Μάιντζ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό. ο Σζαλάι ανατράπηκε από τον Τζεμάλ μέσα στην περιοχή και από το πέναλτι που δόθηκε ο Πολάνσκι έκανε το 1-0.
Στο 23ο λεπτό ο Τσούπο Μότινγκ σταμάτησε την μπάλα με το στήθος στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ,
Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 31ο λεπτό. ο Ζιντάν βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και δε χαρίστηκε στον Ρένζινγκ, κάνοντας το 2-0.
Η Μάιντζ κλείδωσε στην ουσία το ματς στο 37ο λεπτό, καθώς ο Τσούπο Μότνγκ με πανέμορφη κάθετη μπαλιά έβγαλε στον Μίλερ, που από το πέναλτι έκανε το 3-0.
Στο 51ο λεπτό ο Σότο έκοψε το σουτ του Ποντόλσκι και στο 54' ο Σότο ήταν εκείνος που έκανε το 4-0 με σουτ από πλάγια αριστερά εντός περιοχής.
Τελευταία καλή φάση το σουτ του Σοτό στο 76' που πέρασε άουτ.
ΜΑΪΝΤΖ: Βέτκλο, Ζαμπάβνικ, Νοβέσκι, Κίρκχοφ, Πόσπεχ, Πολάνσκι, Σότο (81' Αλαγκουί), Τσούπο Μότινγκ, Ζιντάν (64' Ίβαν

Keywords
Τυχαία Θέματα