Έτσι «μιλάει» ο «Τίγρης», έτσι «μιλάει» πλέον η ΑΕΚ!

22:25 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Από τις ημέρες εκείνες (σχεδόν ένα μήνα πριν) που η ΑΕΚ δεν είχε προλάβει καν να οργανωθεί και που ακόμα δεν είχε συμφωνήσει με κάποιον ποδοσφαιριστή, έγραφα και σας καθησύχαζα ότι αυτοί που πρέπει, που το θέλουν και που το αξίζουν πραγματικά, θα μείνουν στο τέλος στην ομάδα.


Χθες έμεινε ο κατά γενική ομολογία, καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ την τελευταία σεζόν, που δεν ήταν άλλος από τον Κορδέρο. Ένας παίκτης από τους ελάχιστους

που είχε η ομάδα στο ρόστερ της και που ήταν επιπέδου κανονικής ΑΕΚ, κατηγορία στην οποία ανήκει σαφώς και ο Δημήτρης Ανάκογλου που επίσης έχει υπογράψει συμβόλαιο καρδιάς με την «Ένωση» για την επόμενη τετραετία.


Είναι τεράστια η επιτυχία της ΑΕΚ να κρατήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, όντας πλέον στην Football League 2 και θέλω να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση για να το αντιληφθεί αυτό κάποιος. Όπως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση για να καταλάβει κανείς ότι μόνο ένας Μελισσανίδης θα μπορούσε να το πετύχει. Ουδείς άλλος!


Μπράβο λοιπόν στην ομάδα αλλά ένα πολύ μεγάλο μπράβο αξίζει και στον ίδιο τον Ισπανό μέσο που σεβάστηκε την «Ένωση» πολύ περισσότερο από εκείνα τα παιδάκια που δεν είχαν κουκούτσι μυαλό για να συνειδητοποιήσουν τι γεννιέται στην ΑΕΚ...


Υγεία να έχουμε κι εδώ θα είμαστε όλοι και θα δούμε τι θα απογίνουν οι 18άρηδες που χωρίς να έχουν αποδείξει καν ότι είναι ποδοσφαιριστές, ονειρεύονται μεγάλα συμβόλαια και... Μπουντεσλίγκες.


Υγεία να έχουμε κι εδώ θα είμαστε όλοι και θα δούμε τι θα απογίνουν όσοι δεν έχουν πίστη, όσοι δεν έχουν υπομονή, όσοι δεν έχουν επιμονή, όσοι έχουν μάθει να εγκαταλείπουν τη μάχη στα δύσκολα...


Και σημειώστε ότι ακόμα είμαστε μέσα Ιούνη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα βρισκόμαστε στην περίοδο που οι παίκτες και οι ατζέντηδές τους, ειδικά όσοι έχουν την κατάλληλη και πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία (26-28 ετών), είναι λογικό σε κάποιο βαθμό να σκέφτονται να παίξουν στην Γ' Εθνική και να περιμένουν μπας και τους... κάτσει κάποια καλύτερη πρόταση.


Γιατί, κακά τα ψέματα, έναν ποδοσφαιριστή που κοστολογείται π.χ. στις 50.000 ευρώ, για να τον πείσει η ΑΕΚ σε αυτή τη χρονική περίοδο, θα πρέπει να του δώσει παραπάνω από τα διπλάσια. Τον Αύγουστο όμως, που πολλοί από αυτούς τους παίκτες θα έχουν διαπιστώσει ότι οι εποχές των παχιών αγελάδων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και που οι προτάσεις που περίμεναν δεν θα έρχονται, θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και η ΑΕΚ θα μπορεί να προχωρήσει πιο άνετα και πιο δυναμικά στα τελευταία «μπαμ».


Η ΑΕΚ χθες, εκτός από την τεράστια επιτυχία με τον Κορδέρο, πρόλαβε να «τσιμπήσει» και τον Σταθάκη. Παίκτης επιπέδου Α' Εθνικής, όπως αποδείχτηκε και με τη θητεία του στην Ξάνθη αλλά και στην Ένωση Παραλιμνίου της Κύπρου την τελευταία σεζόν.


Καλώς όρισε το παλικάρι, να έχει υγεία και είναι σίγουρο ότι την επιλογή του σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή, θα του την ανταποδώσει η ΑΕΚάρα του - όχι και πολύ μακρινού - μέλλοντος!


Έτσι «μιλούσε» ανέκαθεν ο «Τίγρης» κι έτσι «μιλάει» και τώρα. Κι έτσι θα «μιλάει» και η ΑΕΚ από εδώ και στο εξής. Με πράξεις. Μπαμ και κάτω! Και δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά, τα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας.


Σας το έχω πει, εδώ και μέρες, ότι οι εξελίξεις για το νέο «Ναό» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τρέχουν πολύ πιο γρήγορα και με πολύ μεγαλύτερη ουσία, από τα όσα δημοσιοποιούμε ακόμα κι εμείς.


Και το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ «μιλάει» κι αυτό από μόνο του και καταδεικνύει την αποφασιστικότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη για να μπουν οι μπουλντόζες άμεσα στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.


Η εποχή της αναγέννησης και της δημιουργίας, έχει ξεκινήσει κι όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, ας το κάνει σήμερα για να προλάβει να ανέβει στο «τρένο» και να ζήσει το ταξίδι.


Καλημέρα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα