Επιστρέφει στα Moto GP η Suzuki

22:19 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Suzuki λαμβάνει μέρος στις δοκιμές εξέλιξης, οι οποίες διεξάγονται στην πίστα της Αραγονίας, με σκοπό να επιστρέψει στο Moto GP το 2015 και όχι το 2014, όπως είχε προκύψει από τα πρώτα δημοσιεύματα. Οι Ιάπωνες αποχώρησαν λόγω της οικονομικής κρίσης στα τέλη του 2011, όμως δηλώνουν παρόντες, με την ανακοίνωση του... comeback σε δυο χρόνια.
Μάλιστα, ανακοινώθηκε ακόμη ότι νέος τιμ

μάνατζερ θα είναι ο Ντάβιντε Μπρίβιο και δοκιμαστής εξέλιξης ο Ράντι ντε Πινιέ. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι δύο. Θα είναι όμως δύσκολο να πάρουμε κάποιο μεγάλο όνομα καθώς η Honda και η Υamaha διαθέτουν τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες, αυτές που όλοι θέλουν να οδηγήσουν.
Τον πρώτο χρόνο πρέπει να προσπαθήσουμε να προκαλέσουμε με τη μοτοσυκλέτα μας ένα ενδιαφέρον ακόμα και για τους αναβάτες που θα βρίσκονται μπροστά μας», ήταν τα λόγια του Μπρίβιο.
Όσον αφορά τη μοτοσικλέτα, με την οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, πρόκειται για την XRH1 1000cc με 4κύλινδρο κινητήρα και ηλεκτρονικά της Mitsubishi προσωρινά, καθώς θα αντικατασταθούν από αυτά της Magnetti Marelli. Πάντως, το αποτέλεσμα από τις πρώτες δοκιμές είναι θετικό και στη Suzuki ελπίζουν να συνεχίσουν έτσι για να επιστρέψουν δυναμικά στο Moto GP.

Keywords
Τυχαία Θέματα