Έτοιμος ο Πανναξιακός

19:58 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από δύο εβδομάδες, στην παρθενική του συμμετοχή στην Ευρώπη πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση με ανατροπή κόντρα στην Μινχάνσκα από την Λευκορωσία.

Αύριο το βράδυ (19.00) όμως ο Πανναξιακός θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία, καθώς υποδέχεται την Ελβετική Νοσατέλ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους ‘32' του Challenge Cup.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς, με εξαίρεση την Λαδένη η οποία έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό, δεν αντιμετωπίζει

κανένα πρόβλημα και εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για αυτό το δεύτερο Ευρωπαϊκό ραντεβού της ομάδας του.

«Έχουμε μπροστά μας μια νέα μεγάλη πρόκληση και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες αυτού του αγώνα», είπε ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την βαριά ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και μια βαριά ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό, για την οποία αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Θεωρώ όμως ότι έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το ματς και έχουμε αφοσιωθεί πλήρως στο ματς με την Νοσατέλ. Η Ελβετική ομάδα είναι το φαβορί και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν έχουμε 10% ή 20% πιθανότητες για να προκριθούμε, αλλά ξέρω ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Η αποστολή της Νοσατέλ βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο νησί της Νάξου με τον Βραζιλιάνο τεχνικό της Λουίζ Σόουζα να εμφανίζεται προετοιμασμένος για μία σκληρή μάχη.
«Ο Πανναξιακός όπως είδα και στα ματς με την Μινχάνσκα είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα έχω ξεχωρίσει την Τσέσλιαρ και την Τσβετάνοβα, αλλά γενικά είναι μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα της με τη βοήθεια του κόσμου θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα