Έτοιμος δηλώνει ο Βερτόνχεν

22:02 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βέλγος αμυντικός είναι θέμα χρόνου πλέον να ανακοινωθεί από τα «σπιρούνια», αφού έχει ήδη συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου, τη διάρκεια και τις οικονομικές λεπτομέρειες, ενώ και ο λονδρέζικος σύλλογος, το μεσημέρι, έφτασε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για το ποσό της μεταγραφής.

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και λίγο αργότερα να βάλει την υπογραφή του στο συμφωνητικό με την αγγλική ομάδα. «Είμαι ανακουφισμένος» είπε ο Βερτόνχεν στο «SkySports» και τόνισε ότι είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται

στην ποδοσφαιρική του καριέρα:

«Η υπόθεση κράτησε περισσότερο απ' όσο περίμενα αλλά είμαι παίκτης της Τότεναμ πλέον και είμαι αποφασισμένος να αποδείξω την αξία μου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανυπομονώ να μετακομίσω στο Λονδίνο και να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα. Είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Είχα ακούσει ότι ο Χάρι Ρέντναπ με ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα του, αλλά τώρα έχει έρθει ο Βίλας - Μπόας. Δεν με επηρεάζει αυτό και εγώ θα κοιτάξω να κάνω τη δουλειά μου, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του κόσμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα