NBA | Παίρνει σειρά ο Λόπεζ

Ο Ντερόν Ουίλιαμς θα ακολουθήσει τους Νετς στο Μπρούκλιν και πλέον η πρώην ομάδα του Νιου Τζέρσεϊ μπορεί να επικεντρωθεί στους υπόλοιπους στόχους της.

Οχι ότι δεν το έκανε καιπριν, αφού έχει ντύσει με τα χρώματά της τον Μίρζα Τελέτοβιτς και περιμένει στην γωνία για να αποκτήσει και τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Απλά πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με λιγότερο άγχος και περισσότερη αισιοδοξία. Ολα αυτά όμως δεν σημαίνουν πως οι Νετς επαναπαύονται στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ντερόν.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησαν συζητήσεις για να ανανεώσουν την συνεργασία τους και με τον

Μπρουκ Λόπεζ. Ο 24χρονος σέντερ ταλαιπωρήθηκε την περασμένη σεζόν από τραυματισμούς, αλλά φαίνεται πως έχει θέση στα πλάνα των Νετς όχι μονο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και για το τωρινό μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Μπρούκλιν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο μαζί του, ώστε να τον χρησιμοποιήσει περιλαμβάνοντάς τον στα ανταλλάγματα που θα δώσει στους Μάτζικ για να πάρει τον «Σούπερμαν». Αν οι Νετς δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον Χάουαρντ, δεν φαίνεται να... χαλιούνται από την πιθανή παραμονή του Λόπεζ στο ρόστερ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα