«Έτοιμοι όταν πρέπει»

23:25 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού,Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος με όσα έδειξε η ομάδα του στο φιλικό των Ψαχνών και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.«Το τελευταίο πράγμα που μας ενδιέφερε ήταν το σκορ. Σήμερα είχα περισσότερες επιλογές, επιστρέψανε τα παιδιά από την Εθνική Νέων, μπορούσε να παίξει ο Κουτρουμπής, μπήκε κι ο Νάνο κι αυτό μας έδωσε επιλογές γιατί τα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες έπαιξαν σε όλα τα ματς και ήθελαν ξεκούραση», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αρκετές αλλαγές που

έκανε:

«Χρησιμοποιήσαμε 19 ποδοσφαιριστές, είμαστε τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να διαμορφωθεί το ρόστερ στο 90% για να δουλέψουμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Τέλος, για το αν είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει από την έναρξη της προετοιμασίας, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας ως τώρα, τα παιδιά αυτά είναι νέα και δείχνουν τρομερή αυταπάρνηση για την ώρα. Το θετικό είναι πως έχουμε και κάποια έμπειρα παιδιά μέσα στην ομάδα πλέον και υποστηρίζουν τους νεαρούς παίκτες μας. Χρειάζονται στήριξη αυτά τα παιδιά, πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα