«Να παίζουμε για το αποτέλεσμα»

23:13 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέφενς αναφέρθηκε στην κλήρωση με τη Μέταλιστ, η οποία τόνισε πως δεν είναι καλή για την ομάδα του, ενώ έστειλε και μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας ότι χρειάζεται να παίζουν για να παίρνουν αποτελέσματα κι όχι να κάνουν... κόλπα για τον κόσμο. «Παρακολουθώ τη Μέταλιστ τα τελευταία χρόνια. Είναι γρήγορη ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι δεν είναι μία καλή κλήρωση, αλλά και αυτοί δεν νομίζω ότι βλέπουν ως καλή κλήρωση το παιχνίδι με μας», ανέφερε αρχικά ο Χουμπ Στέφενς μετά την ανοικτή προπόνηση

της Κυριακής (21/07) στην Τούμπα, αναφερόμενος στην κλήρωση με τη Μέταλιστ για τα προκριματικά του Champions League.

Στη συνέχεια, για τον βαθμό ετοιμότητας των δυο ομάδων, ανέφερε: «Είναι καλό για αυτούς, όχι όμως για μας, το γεγονός ότι θα έχουν περισσότερους επίσημους αγώνες ενώ εμείς όχι. Το ξέραμε όμως ότι θα γίνει έτσι και θα αγωνιστούμε με αυτά τα δεδομένα».

Ενώ για την απόφαση της UEFA για τη Φενέρμπαχτσε, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Θεωρούν ότι πήραν την πιο σωστή απόφαση και απλά την αποδεχόμαστε».

Σε ερώτηση για την ανοικτή προπόνηση της ομάδας, τόνισε: «Είναι κάτι που κάνουμε και για τους παίκτες, αλλά και για τον κόσμο. Βλέποντας όμως κάποιους παίκτες να αγωνίζονται περισσότερο για τον κόσμο και όχι για το αποτέλεσμα, δεν έχουμε καμία τύχη απέναντι στη Μέταλιστ. Το παιχνίδι με την Νις είναι το τελευταίο πριν το πρώτο επίσημο ματς, αλλά και ήμερα είδαμε ορισμένα πράγματα. Πρέπει να παίζουμε για το αποτέλεσμα όχι για να κάνουμε κόλπα για τον κόσμο. Είναι γεγονός ότι είναι η πρώτη προπόνηση μετά την προετοιμασία. Κάποιοι, όχι όλοι, ξέφυγαν στο μυαλό τους».

Τέλος, για την ετοιμότητα των παικτών του, και ειδικά του Νέσιντ, υποστήριξε: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε και τα εργομετρικά του Νέσιντ από αύριο. Από αυτό που είδα σήμερα και το γεγονός ότι κάνει προπόνηση εδώ και έναν μήνα νομίζω ότι η εικόνα είναι καλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα