Έτοιμοι από… καιρό

17:51 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τελικό στάδιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της έχει μπει η ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να δίνουν δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Νίκη Βόλου, προτού επιστρέψουν στην Αθήνα. Αυτές τις 10 μέρες που η Ένωση βρίσκεται στο Πήλιο κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν δείξει ήδη πως αναμένεται να κάνουν τη διαφορά τη σεζόν που ξεκινά και φαίνονται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τους υπόλοιπους.

Πρώτος και καλύτερος

ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, με τον Κροάτη φορ να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην ΑΕΚ και μέρα με τη μέρα να παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Ο Μπρέσεβιτς σκοράρει συνεχώς, έχει βρει χημεία με τους συμπαίκτες του και αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα.

Στα ίδια επίπεδα με τον Μπρέσεβιτς βρίσκεται και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στα φιλικά όσο και στις προπονήσεις. Παράλληλα δείχνει να έχει αντιληφθεί τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνον φέτος και παρά το νεαρό της ηλικίας του λειτουργεί στο γήπεδο σαν αρχηγός, δίνοντας οδηγίες στους συμπαίκτες του και παίρνοντας διαρκώς πρωτοβουλίες.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους δύο ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τον Βασίλη Ρόβα και τον Μιγκέλ Κορδέρο, αμφότεροι ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους και η παρουσία τους στην ενδεκάδα ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα.

Φυσικά, από την κατηγορία των παικτών που έχουν ξεχωρίσει δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Γεωργέας, με τον Φούλη να είναι πιο ορεξάτος από ποτέ και με την διάθεση που δείχνει αλλά και την τεράστια εμπειρία του, να αποτελεί τον «δάσκαλο» για τους νεότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που παίρνουν πολλά από αυτόν.

Πάντως οι εκπλήξεις της προετοιμασίας της ΑΕΚ είναι δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στον σύλλογο. Ο Ρενάλντο Ράμα και ο Σταύρος Πεταυράκης κάνουν με την εικόνα τους τον Δέλλα και τους συνεργάτες του να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, με τους δύο παίκτες να μοιάζουν έτοιμοι να «χτυπήσουν» μία θέση στην βασική ενδεκάδα. Ο πρώτος είτε αγωνιζόμενος στα άκρα είτε στον άξονα (που φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο) είναι από τους πιο δραστήριους και παράλληλα αποτελεσματικούς παίκτες της Ένωσης, ενώ ο νεαρός αριστερός μπακ έχει δείξει πως διαθέτει ποδοσφαιρικό θράσος, πολύ καλό αριστερό πόδι και έχει... πονοκεφαλιάσει ευχάριστα τον Τράι, για το πώς θα χωρέσει μαζί με τον Τσουμάγκα στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα