Ένα... ολόγραμμα αντικαθιστά τον πραγματικό υπάλληλο! (VIDEO)

17:08 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

Πραγματικότητα έχουν αρχίσει να γίνονται σιγά σιγά όσα τόσα χρόνια βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Έτσι, οι πολίτες της περιοχής Μπρεντ του βορειοδυτικού Λονδίνου, όταν θα πηγαίνουν στον δήμο θα συνομιλούν με ένα... ολόγραμμα υπαλλήλου!

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να αντικαταστήσει τον υπάλληλο της υποδοχής με ένα βίντεο όπου μία γοητευτική νεαρή θα δίνει τις κατάλληλες οδηγίες στους πολίτες.

Η νεαρή θα έχει το πρόσωπο της ηθοποιού, Σανίς Στιούαρτ Τζόουνς, η οποία αναλαμβάνει να πει σε όποιον επισκέπτεται το δημαρχείο σε ποιο

γραφείο πρέπει να απευθυνθούν εάν επιθυμούν να καταγράψουν στο μητρώο μία γέννηση ή έναν θάνατο, ή αν θέλουν ένα πιστοποιητικό γάμου.

Επιπλέον, θα υπάρχει και μια οθόνη αφής όπου ο πολίτης μπορεί να γράψει συγκεκριμένα αιτήματα ώστε να του δοθούν οι οδηγίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η Τζάνις να του απαντήσει.

Φυσικά, οι πολίτες δεν δέχθηκαν με ενθουσιασμό την απόφαση να αντικαταστήσουν τον υπάλληλο με ένα...ολόγραμμα, όπως το παρουσιάζει μερίδα του βρετανικού Τύπου, ειδικά μάλιστα όταν έγινε γνωστό ότι ο κόστος φτάνει τα 14.000 ευρώ...

«Πρόκειται για πραγματική σπατάλη. Θα έπρεπε να επενδύσουν τις 12.000 λίρες σε βασικές υπηρεσίες», δήλωσε στον Independent η Λόρα Κολινιόν, η οποία ασχολείται ενεργά με την καμπάνια διάσωσης της Βιβλιοθήκης του Μπρεντ.

«Όταν αποφάσισαν να καταργήσουν τις βιβλιοθήκες είπαν ότι χρειάζονταν χρήματα για υπηρεσίες, προφανώς, λοιπόν, ένα ολόγραμμα είναι σημαντική υπηρεσία», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Σανίς δε μπορεί να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις, όπως «που είναι η τουαλέτα».

Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι ισχυρίζονται ότι με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη δημιουργία της, εξοικονομούν από τον μισθό μίας πραγματικής υπαλλήλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα