Σενάριο για Μπενζεμά και Ρόμα…

19:02 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Καρίμ Τζαζίρι μίλησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ιταλίας και διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ: «Δεν μπορεί να είναι επαγγελματίες όσοι γράφουν τέτοια πράγματα. Είναι δυνατόν να αφήσει ο Καρίμ μία ομάδα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης; Ειδικά τώρα που ο Ιγκουαΐν έφυγε από την ομάδα, ο χρόνος συμμετοχής του θα αυξηθεί κατακόρυφα. Η Ρομα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά ο πελάτης μου δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ισπανίας. Εγώ δεν μίλησα ποτέ μου με άνθρωπο του ιταλικού κλαμπ και

φυσικά δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ με κάποιον από τη διοίκηση της Ρόμα. Όλα όσα γράφονται και έχουν σχέση με το θέμα είναι ψέματα», είναι μερικές από τις τοποθετήσεις του γνωστού μάνατζερ, μιας και ο ίδιος μίλησε σε αρκετά Μέσα της γειτονικής μας χώρας.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η Ρόμα επιθυμεί να πουλήσει πρώτα τους Πάμπλο Οσβάλντο και Μάρκο Μποριέλο πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, ώστε να εξασφαλίσει μεγάλο μέρος του ποσού που χρειάζεται για να κάνει δικό της τον Γάλλο επιθετικό. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο Μπενζεμά κοστίζει 30 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα