Έτοιμη για Μίλαν η Σέλτικ

16:53 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE 6η αγωνιστική

Χαρτς-Σέλτικ 1-3
(58' Χολτ- 19' Κόμονς, 65' Στόουκς, 86' Πούκι)

Με πρωταγωνιστή τον Άντονι Στόουκς που πέτυχε ένα γκολ και έφτιαξε άλλα δυο, η Σέλτικ κέρδισε εκτός έδρας την Χαρτς με 3-1 και έδειξε έτοιμη ενόψει της μάχης με την Μίλαν για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο 19ο λεπτό η πρωταθλήτρια Σκωτίας κέρδισε

πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε σε χέρι του Τζέιμι Χάμιλ της Χαρτς, έπειτα από κεφαλιά του Στόουκς, και ο Κρις Κόμονς έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, ευστόχησε και έκανε το 0-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό ο Τζέισον Χολτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους αλλά επτά λεπτά αργότερα η Σέλτικ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σκόρερ τον Στόουκς. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, ο Τέμου Πούκι που είχε περάσει ως αλλαγή εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Στόουκς και διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για την Σέλτικ.
Σημειώνεται πως στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων η Σέλτικ έχει σκοράρει 11 φορές ενώ σήμερα ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε στο παιχνίδι αλλαγή στο 44ο λεπτό.

Κιλμάρνοκ - Ινβερνές 1-2
(Νίκολσον 50' / Φόραν 5', ΜακΚάι 55')
Η Ινβερνές πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κιλμάρνοκ επικρατώντας με 2-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση, έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο από την Σέλτικ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ρίτσι Φόραν με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους αλλά στο 50' ο Μπάρι Νίκολσον ισοφάρισε για την Κιλμάρνοκ. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις πέντε λεπτά καθώς ο Μπίλι ΜακΚάι με το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα χάρισε την νίκη στην Ινβερνές και άφησε την Κιλμάρνοκ χωρίς νίκη για έβδομο παιχνίδι φέτος.

Σεντ Μίρεν - Μάδεργουελ 0-1
(Σάτον 37')
Στην 3η θέση και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή έμεινε η Μάδεργουέλ μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σεντ Μίρεν χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τζον Σάτον στο 37ο λεπτό.

Πάτρικ Θιστλ - Αμπερντίν 0-3
(Ζόλα 13', Πόουλετ 19', Μαγκένις 70')

Σεντ Τζόνστοουν - Χιμπέρνιαν 1-2
(Σκόμπι 16' / Χέφερμαν 34', Κόλινς 58')

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα