Ετοιμάζουν τράμπα Κασάνο- Πατσίνι

20:06 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα για τον... δυσαρεστημένο Κασάνο που είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την Μίλαν επειδή δεν πιστεύει πως μπορεί να γίνει κάτι καλό τη νέα σεζόν. Από την άλλη πλευρά, για την Ιντερ θεωρείται τελειωμένος ο Τζιαμπάολο Πατσίνι, που έμεινε και εκτός λίστας για το Europa League.

Τα τελευταία 24ωρα

κυκλοφορούσαν σενάρια για πιθανή ανταλλαγή των δύο παικτών αλλά το απόγευμα της Κυριακής η Gazzetta dello Sport -που είναι πάντα πολύ καλά ενημερωμένη σε ό,τι αφορά θέματα των Ιντερ (κυρίως) και Μίλαν- θεωρεί ότι η ανταλλαγή είναι πιο κοντά από ποτέ!

Συγκεκριμένα, στο πρώτο της θέμα αναφέρει ότι το πρωί υπήρξαν συναντήσεις ανάμεσα σε παράγοντες των δύο ομάδων και ουσιαστικά έχει επιτευχθεί η συμφωνία για την ανταλλαγή! Αρχικά οι Ροσονέρι ζήτησαν δανεισμό του Πατσίνι, οι Νερατζούρι αντιπρότειναν ανταλλαγή με τον Κασάνο και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τη Δευτέρα θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και παρόντες θα είναι και οι μάνατζερ των δύο παικτών για να υπάρξει συμφωνία και στα οικονομικά που θα αφορούν τους δύο ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα