Ετοιμάζεται δικογραφία σε βάρος του Καιάδα (VIDEO)

15:45 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, γνωστού και ως Καιάδα, μετά την καταγγελία του δημάρχου Αθηναίων για απόπειρα επίθεσης.
Τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, ότι δηλαδή ο Καιάδας επιχείρησε να βγάλει το πιστόλι του μετά την επίθεση προς τον δήμαρχο Αθηναίων, ενισχύει βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA στο οποίο απεικονίζεται ο Γερμενής στριμωγμένος σε μια γωνία του κοινωνικού παντοπωλείου

του Δήμου από δύο άνδρες της ασφάλειας του Γ. Καμίνη,.
Στο εν λόγω βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ακούγονται οι δύο άνδρες να ζητούν από τον Γ. Γερμενή να βάλει το πιστόλι του στη θέση του. «Στη θέση του, στη θέση του» ακούγεται να λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο οποίος αποπειράθηκε σήμερα να γρονθοκοπήσει τον κ. Καμίνη αλλά, αντ' αυτού, χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι.
Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Δημοσίας Τάξης, ανατέθηκε στην κρατική ασφάλεια να διερευνήσει έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη στη πλατεία Συντάγματος και στο Φρουραρχείο. Αν διαπιστωθούν ποινικά αδικήματα αναμένεται να ασκηθούν διώξεις με τις ανάλογες κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα