«Συναντήθηκε με Μπερμπάτοφ ο Σπαλέτι»

15:32 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τα ρωσικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να έχει συναντηθεί με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για να τον πείσει να έρθει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ο οποίος χαρακτήρισε την ρωσική ομάδα ως μια ενδιαφέρουσα προοπτική.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ τόνισε: "Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν επαφές με την Ζενίτ, αλλά και με άλλες ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος. Τελικά ο πελάτης

μου κατέληξε στην Φούλαμ, αλλά το ενδιαφέρον των Ρώσων δεν σταμάτησε ποτέ να εκδηλώνεται. Απόδειξη για αυτό, το γεγονός ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι συναντήθηκε με τον Μπερμπάτοφ και του εξήγησε πως αποτελεί πρώτο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του για το επόμενο καλοκαίρι. Όμως και εγώ έχω έρθει σε επαφή με παράγοντες της ομάδας και γνωρίζω το ενδιαφέρον".
Στην επισήμανση πως ο Μπερμπάτοφ υπέγραψε συμβόλαιο με την Φούλαμ ένα χρόνο πριν, ο μάνατζερ του Βούλγαρου επιθετικού απάντησε: "Η περίπτωση της Ζενίτ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με την διοίκηση της Φούλαμ και έπειτα να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους Ρώσους".
Μάλιστα ο Ντάντσεφ αποκάλυψε πως ο Μπερμπάτοφ θα ήθελε να αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα