Έσπασε το ρόδι ο Ατρόμητος

19:28 4/1/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμα)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2014 για τον Ατρόμητο καθώς η ομάδα του Περιστερίου έπειτα από έξι παιχνίδια στην έδρα του Εργοτέλη χωρίς νίκη πήρε σήμερα σπουδαίο "διπλό" επικρατώντας με 1-0, σκόρερ ο Καραμάνος, και παρέμεινε στην 3η θέση.
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Εργοτέλη όταν με την συμπλήρωση του πρώτου

δεκαλέπτου το σουτ του Πίτσου πέρασε άουτ και επτά λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα με τον Καραμάνο που με πολύ δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Ο Εργοτέλης προσπάθησε να απαντήσει αμέσως καθώς στο 20ο λεπτό ο Διαμαντάκος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσενάμο αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έκανε τεράστια απόκρουση και κράτησε το μηδέν. Στην συνέχεια ο Εργοτέλης δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός και η τελευταία καλή στιγμή του στο πρώτο μέρος ήταν στο 43' όταν από εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, προκλήθηκε αναταραχή στην μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου με τον Διαμαντάκο να μην μπορεί να σουτάρει από την μικρή περιοχή.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να πιέσουν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 73' παραλίγο να δεχτούν και δεύτερο γκολ όταν ο Ούμπιντες βρέθηκε τετ α τετ με τον Καβουσάκη ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας τον Εργοτέλη στο παιχνίδι.
Ο Εργοτέλης απείλησε μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο με τους Κρητικούς να διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι, εκ των οποίων το ένα, μοιάζει πως είναι όντος παράβαση. Συγκεκριμένα, ο Μεχία βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου και έπεσε κάτω, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον τιμωρεί με κίτρινη κάρτα, καθώς δεν είδε επαφή. Επίσης, ο Εργοτέλης ζήτησε εκ νέου πέναλτι για χέρι του Ταυλαρίδη, όμως η μπάλα είχε βρει στο στήθος του και σωστά ο Κύζας είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Εργοτέλη να μένει χωρίς νίκη από την 11η αγωνιστική.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος (81' Κούτρης), Ρομάνο, Καρντόσο, Μπουχαλάκης (64' Χαλκιαδάκης), Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος (75' Δωματάς)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ούμπιδες (89' Φυτανίδης), Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (68'Μπάλας), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (81' Ναπολεόνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα