Έσπασε το ρόδι ο Αστέρας

21:09 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Ντίτσος

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι ο Αστέρας επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Πολύ κακό το πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις. Στο 31' ο Γκόιαν βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω στον Τζόρβα και περίπου δέκα λεπτά μετά ο

Μπαράλες έκανε την κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έδιωξε.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά. Απείλησε με τον Ντε Μπλάσις στο 47' και τέσσερα λεπτά μετά άνοιξε το σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Δεληζήση με κεφαλιά. Επόμενη αξιόλογη φάση ένα σουτ του Ντε Μπλάσις στο 81' ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μίνγκα βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Τελικά στο 90' ο Μπαράλες με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σφράγισε τη νίκη των Αρκάδων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας (82'Μουνάφο), Γκοϊάν, Κοντοές, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (86'Γκρατσίνι), Μπακασέτας (46'Καράσκο), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Κόρμπος (84'Μπλάζεκ), Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης (76'Μίνγκας), Γκουέλα, Καμαρά (54'Έγκον)

Keywords
Τυχαία Θέματα