Έκανε σεφτέ η Μίλαν...

20:51 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΖΕΝΟΑ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-5
Γήπεδο: Λουίτσι Φεράρις

Το δύο στα δύο έκανε η Φιορεντίνα που νίκησε με 5-2 την Τζένοα.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ρόσι σημάδεψε το δοκάρι της Τζένοα και στο 10' ο Ακουιλάνι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βαλέρο, έκανε το 1-0 για τους «βιόλα». Στο 13' το σουτ του Ακουιλάνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 14' ο Ρόσι έπιασε το σουτ και ο Πέριν έκανε τραγικό λάθος με αποτέλεσμα να έρθει το 2-0. Στο

23' ο Νέτο είπε όχι σε κεφαλιά του Τζιλαρντίνο, όπως έκανε και 6 λεπτά αργότερα και στο 41' ο Γκόμες από κοντά και μετά από σέντρα του Πασκουάλ, έγραψε το 3-0.

Η Τζένοα μείωσε στο 54ο λεπτό με όμορφο μονοκόμματο σουτ Τζιλαρντίνο, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ρόσι με κοντινό πλασέ, έκανε το 4-1. Στο 60ο λεπτό η Τζένοα μείωσε με πέναλτι του Λόντι, αλλά στις καθυστερήσεις η Φιορεντίνα έκανε μεπέναλτι κι αυτή το 5-2, σε φάση που αποβλήθηκε ο Σαμπιρίζι.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Σαμπιρίζι, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Αντονέλι, Μπιοντίνι, Λόντι, Κούτσκα, Σαντάνα (46' Ματουζάλεμ), Φλόρες (57' Κονατέ), Τζιλαρντίνο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Κομπέρ, Πασκουάλ, Ακουιλάνι, Πισάρο (66' Φερνάντς), Αμπροζίνι, Βαλέρο (90' Βόλσκι), Γκόμες, Ρόσι (77' Ίλισιτς)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΤΟΡΙΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ' Ιτάλια

Σημαντική νίκη για την Αταλάντα με 2-0 κόντρα στην Τορίνο.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μποναβεντούρα έξυσε το δοκάρι της Τορίνο, ενώ στο 5' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Λαρόνδο. Στο 32' ο Παντέλι πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Ντένις, ενώ στο 33' η κεφαλιά του Ιμόμπιλε, έφυγε άουτ. Στο 35' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Ελ Καντουρί και ένα λεπτό μετά ο Ντρμιάν σημάδεψε το δοκάρι της Αταλάντα. Στο 38ο λεπτό ο Κονσίλι πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Ντ'Αμπρόζιο.

Στο 48' το σουτ του Λαρόνδο πέρασε άουτ, αλλά στο 57' ο Στεντάρντο από κοντά, έκανε το 1-0 για την Αταλάντα. Το τελικό 2-0 για την Αταλάντα έκανε στο 82' ο Λουκίνι με κοντινή προσπάθεια μετά από κόρνερ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Ραϊμόντι, Στεντάρντο, Γέπες, Ντελ Γκρόσο, Κονέ (55' Λουκίνι), Κιγκαρίνι, Μποναβεντούρα (75' Μπασέλι), Ντένις, Λιβάγια (46' Μοράλες).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Γκλικ (55' Τσέρτσι), Ροντρίγκες, Μορέτι, Νταρμιάν, Μπάσα, Βίβες, Ελ Καντουρί, Ντ'Αμπρόζιο, Λαρονδο, Ιμόμπιλε (87' Μετζιορίνι).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Στο 2-2 έμειναν Μπολόνια και Σαμπντόρια, με τν Κονέ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ.

Στο 2' η κεφαλιά του Μοσκαρντέλι δε βρήκε στόχο, ενώ στο 4' ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Κονέ. Στο 17' ο Κούρτσι πρόλαβε τον Έντερ και στο 20' ακυρώθηκε γκολ του Μπιάνκι καθώς είχε κάνει επιθετικό φάουλ νωρίτερα. Στο 24' ο Ντιαμάντι δε βρήκε στόχο από καλή θέση και στο 25' ο Γκαμπιαντίνι σούταρε, ο Κούρτσι έχασε την μπάλα και ο Έντερ από κοντά έκανε το 1-0 για τη Σαμπντόρια. Στο 32ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κονέ, ενώ στο 31' το σουτ του Ντιαμάντι έξυσε το δοκάρι του Ντα Κόστα. Στο 40' το σουτ του Μπιάνκι πέρασε άουτ, αλλά στο επόμενο λεπτό, ο Ντα Κόστα έκανε κακή εκτίμηση σε σουτ του Ντιαμάντι και ο Μοσκαρντέλι από κοντά έφερε στα ίσα το σκορ.

Στο 49' η κεφαλιά του Μπιάνκι δε βρήκε στόχο, όπως και το φάουλ του Έντερ, δύο λεπτά μετά, ενώ στο 58' ο Ντα Κόστα σταμάτησε την κεφαλιά του Μοσκαρντέλι. Η Μπολόνια πηρέ ξανά κεφάλι στοσκορ με τρομερό γυριστό του Παναγιώτη Κονέ στο 85ο λεπτό, αλλά στο 71' ο Γκαμπιαντίνι με μακρινό σουτ, έκανε το 2-2.


ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς, Άντονσον, Νατάλι, Τσεχ (65' Πέρες), Κονέ, Κριν (65' Μαντοβάνι), Ντέλα Ρόκα, Μοσκαρντέλι, Μπιάνκι (83' Ακουαφρέσκα), Ντιαμάντι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Μουστάφι, Παλόμπο, Κόστα, Ντε Σιλβέστρι (90' Μπεράρντι), Ομπιάνγκ, Κρστίσιτς, Ρενάν (80' Σοριάνο), Ρεγκίνι, Έντερ (74'Σανσόνε), Γκαμπιαντίνι.

ΜΙΛΑΝ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 3-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Την πρώτη της φετινή νίκη πέτυχε η Μίλαν, που επικράτησε με 3-1 της Κάλιαρι.

Μόλις στο 1' ο Αγκάτσι είπε όχι σε σουτ του Μουντάρι, αλλά στο 8' ο Ρομπίνιο με σουτ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Ρομπίνιο έκανε νέο σουτ, που δε βρήκε στόχο αυτή τη φορά, ενώ στο 31' ο Μεσές εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Αγκάτσι σε σουτ του Μπαλοτέλι και από κοντά έκανε το 2-0. η Κάλιαρι αντέδρασε και μείωσε στο 33' με όμορφο σουτ του Σάου έξω από την περιοχή, ενώ στο 35' ο Αμπιάτι έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζαπάτα.

Στο 50' ο Αμπάτε έκοψε σωτήρια προ του Πινίγια, αλλά στο 62' ο Μπαλοτέλι μετά από λάθος του Αριάουντο, έκανε το 3-1.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεσές, Εμάνουελσον, Πόλι, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Μοντολίβο ( Ελ Σααραουί 87'), Μπαλοτέλι, Ρομπίνιο (65' Μάτρι).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Ντεσένα, Αριάουντο, Ροσετίνι, Κόντι, Μούρου, Ναϊνγκολάν, Έκνταλ, Καμπρέρα (58' Ιμπαρμπό), Πινίγια (71' Νενέ), Σάου (77' Έρικσον).

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΙΝΤΕΡ: 0-3
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Τη 2η νίκη της σε ισάριθμα ματς πέτυχε η Ίντερ που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κατάνια.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στο ματ και στο 5ο λεπτό το σουτ του Άλβαρες έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 7' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Κάστρ. Στο επόμενο λεπτό ο Καμπανιάρο έκοψε σωτήρια προ του Μπεργκέσιο και στο 9΄ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Λέτο. Η Ίντερ είχε ένα καλό σουτ με τον Τζόναθαν στο 10', με τον Αντουχάρ να διώχνει, ενώ στο 16' ο Άλβαρες αστόχησε από καλή θέση. Τελικά στο 19' η Ίντερ πήρε το προβάδισμα, με πλασέ του Παλάσιο προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Τζόναθαν από δεξιά. Στο 25ο λεπτό το σουτ του Γκουαρίν πέρασε ψηλά άουτ ενώ στο 31' το σουτ του Ταχτσίδη, παραλίγο να γκρεμίσει το δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Στο 32' ο Μπεργκέσιο δεν πρόλαβε την μπάλα για λίγο, ενώ δύο λεπτά μετά, το σουτ του Αλμιρόν πέρασε λίγο άουτ.

Στο 49' ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Γκουαρίν, αλλά στο 55' ο Ναγκατόμο με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Άλβαρες στο 80' με όμορφο σουτ, μετά από καταπληκτική ενέργεια.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Άλβαρες (62' Ρολίν), Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μονζόν, Ίζκο (43' Μάξι Λόπες), Ταχτσίδης, Αλμιρόν, Κάστρο, Μπεργκέσιο, Λέτο (67' Ντουκαρά).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν, Τζόναθαν (83' Γουάλας), Γκουαρίν (68' Μπελφοντίλ), Καμπιάσο, Κόβασιτς (45' Ταϊντέρ), Ναγκατόμο, Άλβαρες, Παλάσιο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ- ΛΙΒΟΡΝΟ: 1-4
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Σημαντικό διπλό με 4-1 πήρε η Λιβόρνο, μέσα στην έδρα της Σασουόλο. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ της Σασουόλο, Ροζάτι, που δέχτηκε 2 χαζά γκολ κ έκανε και πέναλτι.

Στο 20ο λεπτό το σουτ του Λαρίμπι έξυσε το δοκάρι της Λιβόρνο, όπως και εκείνο του Μισιρολι στο 32'. Στο 41' ο Γκεμίτι αστόχησε από καλή θέση και δύο λεπτά μετά ο Γκρέκο με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τη Λιβόρνο.

Στο 54' ο Ζάζα δε βρήκε στόχο από πολύ κοντά, ενώ στο 58' ο Ροζάτι σταμάτησε τον Εμεγκαρά. Η Σασουόλο έφερε στα ίσα το σκορ στο 20ο λεπτό με το σουτ του Ζάζα που κόντραρε. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο της γκολ στην ιστορία της στη Serie A', αλλά στο 69' ο Εμεγκαρά έκανε κάτι σαν γύρισμα από δεξιά και ο Ροζάτι έβαλε μόνος του την μπάλα στα δίχτυα. Το 3-1 για τη Λιβόρνο έκανε ο Παουλίνιο στο 74ο λεπτό, με όμορφο σουτ που ξεγέλασε τον Ροζάτι, ενώ στο 85' ο Ροζάτι έκανε και πέναλτι, με τον Εμεγκαρά να κάνει το τελικό 4-1 από τα 11 μέτρα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Ροζάτι, Κατσόλα, Τερανόβα, Ροσίνι, Ζίγκλερ, Κούρτιτς, Τσίμπσα, Μισιρόλι, Φαρίας (79' Φαρίας), Λαρίμπι (67' Παβολέτι), Αλέξε (66' Μασούτσι).

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Βαλεντίνι, Έμερσον, Κετσερίνι, Σκιαταρέλα (83' Λαμπρούγκι), Λούκι, Γκεμίτι (70' Κόντα), Μπιαγκιάντι, Γκρέκο (82' Ντάνκαν), Εμπεγκαρά, Παουλίνιο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΠΑΡΜΑ: 3-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Πρώτη νίκη και πρώτοι βαθμοί για την Ουντινέζε που επικράτησε της Πάρμα με 1-0.

Η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ στο 10ο μόλις λεπτό, καθώς η μπάλα στρώθηκε στον Μπαντού μετά από σουτ του Λατσάρι κι εκείνος από κοντά έκανε το 1-0. στο 15' και στο 17' ο Μουριέλ σπατάλησε δύο απίστευτες ευκαιρίες για το 2-0, ενώ στο 21' η κεφαλιά του Αμάουρι σταμάτησε στο δοκάρι του Κελάβα. Ένα λεπτό μετά ο Ντι Νατάλε έκανε το διαγώνιο που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 27' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Στο 32' το σουτ του Κασάνο πέρασε άουτ, ενώ στο 48' το σουτ του Λουκαρέλι κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Η Ουντινέζε καθάρισε το ματς στο 71ο λεπτό, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ερτό έκανε από κοντά το 2-0. Στο 77' ο Μιράντε έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ερτό και στο 83' ο Κασάνο μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά. Το τελικό 3-1 έκανε με πέναλτι ο Μουριέλ στο 90'.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ερτό, Ντανίλο, Νάλδο, Μπάστα (84' Περέιρα), Λατσάρι, Άλαν, Μπαντού, Σίλβα, Μουριέλ, Ντι Νατάλε (69' Μαϊκοσουέλ)

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Φελίπε (46' Ρόζι), Μπιαμπιανί, (75' Σανσόνε) Μουνάρι (46' Μέντρς), Παρόλο, Βαλντές, Γκόμπι, Αμάουρι, Κασάνο.

ΡΟΜΑ- ΒΕΡΟΝΑ: 3-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Τρία και λίγα ήταν... Η Ρόμα φιλοδώρησε με 3-0 τη Βερόνα που αν δεν είχε σε μεγάλη βραδιά τον Ράφαελ, θα μετρούσε αρκετά γκολ ακόμη.

Στο 6' και στο 9' ο Ράφαελ σταμάτησε τα σουτ των Ζερβίνιο και Πιάνιτς, ενώ και στο 15' ο κίπερ της Βερόνα είπε όχι σε μακρινό σουτ του Ντε Ρόσι. Στο 18ο λεπτό το σουτ του Ρομούλο έφυγε λίγο άουτ όπως κι αυτό του Τότι στο 27'. Στο 39' ο Ράφαελ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Στρούτμαν, ενώ και στο 45' απέκρουσε σουτ του Ντε Ρόσι.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν ανεβασμένοι στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Μαϊκόν έκανε το σουτ από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και στον Κατσιατόρε και κατέληξε στα δίχτυα της Βερόνα. Και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν κι άλλο γκολ στο 59'. Σκόρερ ο Μίραλεμ Πιάνιτς με τρομερή λόμπα έξω από την περιοχή. Η Ρόμα συνέχισε να πιέζει και στο επόμενο λεπτό ο Ράφαελ νίκησε σε τρομερό τετ α τετ τον Ζερβίνιο, ενώ στο 61' είπε όχι σε σουτ του Μπαλτζαρέτι σχεδόν εξ επαφής. Ωστόσο στο 67ο λεπτό, ο Ράφαελ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο μακρινό σουτ του Λιάγιτς και το 3-0 ήταν γεγονός. Στο 74' ο Ράφαελ είπε ξανά όχι σε προσπάθεια του Ζερβίνιο, ενώ στο 77' το σουτ του Χάλφρεντσον, τράνταξε το δοκάρι της Ρόμα. Στο 82' ο Ράφαελ έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Λιάγιτς, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Στρούτμαν έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κάκια. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Τότι από το ύψος του πέναλτι, πέρασε λίγο άουτ.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Κάσταν, Μπαλταρέτι, Μπενατιά, Μαϊκόν, Φλορέντζι (52' Λιάγιτς), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν (87' Ταντέι), Πιάνιτς (72' Μπράντλεϊ), Τότι, Ζερβίνιο

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε, Μαϊέτα, Μόρας, Ρομούλο, Χάλφρεντσον, Γιάνκοβιτς (65' Γκόμες), Ντονάτι (65' Σάλα), Μαρτίνιο, Ζορζίνιο, Τόνι (75' Κάκια)

Keywords
Τυχαία Θέματα