Έρχονται οι συνέχειες του «Κοριτσιού με το τατουάζ»

10:22 27/12/2014 - Πηγή: AEK365

Οι χάκερ που χτύπησαν τη Sony της προκάλεσαν τεράστια προβλήματα, ωστόσο έδωσαν σε εμάς την ευκαιρία να μάθουμε πολλές σημαντικές ειδήσεις!

Μεταξύ αυτών και το Sony leak που αναφέρεται στην πρόθεση της εταιρείας παραγωγής να συνεχίσει τη μεταφορά των βιβλίων της σειράς Millennium του Στιγκ Λάρσον τον κινηματογράφο διά χειρός Ντέιβιντ Φίντσερ.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη, «Το κορίτσι με το τατουάζ», ήταν πραγματικά αριστοτεχνικό με τους πρωταγωνιστές

Ντάνιελ Γκρεγκ και Ρούνι Μάρα να καθηλώνουν. Όπως γίνεται τώρα γνωστό, θα μεταφερθούν στο σινεμά και τα άλλα δύο βιβλία αλλά θα γίνει και μια τέταρτη ταινία βασισμένη στο αδημοσίευτο, ακόμα, τέταρτο μυθιστόρημα!

Στα e-mails που διέρρευσαν και προορίζονταν για την Πρόεδρο του Motion Pictures Group της Sony, Έιμι Πασκάλ αναφέρεται:

«Ρώτησα την Κάσι σχετικά με το πότε θα έπρεπε να έχουμε το χειρόγραφο του τέταρτου βιβλίου, αφού αναμένεται προς το τέλος του έτους. Το χειρόγραφο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ο εκδότης στη Σουηδία είναι πολύ χαρούμενος. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα... Δε θα το έχουν σε αγγλική μετάφραση μέχρι το Μάρτιο».

Ο Σουηδός συγγραφέας Ντέιβιντ Λάγκερκραντζ έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του τέταρτου βιβλίου το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2015, ωστόσο η Sony φαίνεται ότι θέλει το χειρόγραφο πριν καν αυτό γίνει βιβλίο.

Οι επόμενες δύο ταινίες «Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά» και «Το κορίτσι στη φωλιά της σφήκας» σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσουν το 2016 και το 2017 αντίστοιχα.

Ωστόσο, δεν ξέρουμε ακόμα αν επιστρέφει το αρχικό καστ. Ο ίδιος ο Φίντσερ έχει μόνο πει: «Το σενάριο που έχουμε τώρα έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορώ να σας αποκαλύψω ότι είναι πολύ διαφορετικό από το βιβλίο».

Keywords
Τυχαία Θέματα