Έρχεται το τέλος του Σκοτεινού Ιππότη(;)

13:15 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η αφίσα της ταινίας άφησε πολλούς να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον του Σκοτεινού Ιππότη στην νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, την τελευταία της τριλογίας.

Στην αφίσα της τρίτης και τελευταίας ταινίας της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν, The Dark Knight Rises, παρουσιάζεται η μάσκα του Μπάτμαν πεσμένη στο έδαφος και από πίσω η πλάτη του νέου κακού της ταινίας, του Μπέιν. Μάλιστα ο υπότιτλος στην αφίσα αναφέρει: The Legend

Ends (Ο Θρύλος τελειώνει). Αυτό ίσως τελικά σημαίνει ότι ο Σκοτεινός Ιππότης μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και έναν θανάσιμο κίνδυνο..

Η ταινία θα προβληθεί τον Ιούλιο του 2012 με τον Κρίστιαν Μπέιλ ξανά στον ρόλο του Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν), ενώ τους ρόλους τους επαναλαμβάνουν οι Μάικλ Κέιν (Άλφρεντ), Γκάρι Όλντμαν (Τζιμ Γκόρντον) και Μόργκαν Φρίμαν (Λούσιους Φοξ).

Ο Μπέιν (Τομ Χάρντι) είναι αυτός που θα σπείρει το χάος στη Γκόθαμ Σίτι, ενώ εμφάνιση κάνει και η Κατγούμαν (Άν Χάθαγουεϊ). Στο πλευρό του Σκοτεινού Ιππότη θα σταθούν οι Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (Τζον Μπλέικ) και Μαριόν Κοτιγιάρ (Μιράντα Τέιτ).

Μάλιστα στο Διαδίκτυο διέρρευσαν τα πρώτα έξι λεπτά της ταινίας, όπου παρακολουθούμε μια επιχείρηση μεταφοράς ομήρων που πηγαίνει στραβά, καθώς και ένα μοντάζ σκηνών της ταινίας

Ο Κρίστοφερ Νόλαν που μάλλον επιστρέφει για τελευταία φορά στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, δηλώνει ότι αυτός θα είναι ο πιο εντυπωσιακός Μπάτμαν.

Στην Ελλάδα η ταινία θα έρθει στις 23 Αυγούστου του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα