Γκαλιάνι: Θέλει την Μίλαν ο Τέβες

13:11 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι απέρριψε την πρόταση της Μίλαν για δανεισμό του Κάρλος Τέβες με την Κυπελλούχο Αγγλίας να προτιμά να παραχωρήσει τον Αργεντινό επιθετικό στην Παρί Σεν Ζερμέν ωστόσο στην Μίλαν δεν τα παρατάνε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να υπογραμμίζει πως ο ίδιος ο Τέβες θέλει να παίξει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Anchio Lo Sport", ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Όλα εξαρτώνται

από την Μάντσεστερ Σίτι και τον παίκτη. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τον πουλήσει, ενώ εμείς θέλουμε να τον αποκτήσουμε με τη μορφή δανεισμού και να διατηρούμε οψιόν για την αγορά του. Ο ποδοσφαιριστής, όμως, θέλει να έρθει σε εμάς και όχι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλει τη Μίλαν, έτσι έχει η υπόθεση. Ελπίζουμε να έρθει ένας παίκτης που πραγματικά μας αρέσει και πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει".

Δημοσιεύματα θέλουν την Μίλαν, σε περίπτωση που "ναυαγήσει" του Τέβες, να στρέφεται στον Μάξι Λόπες της Κατάνια με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να δηλώνει: "Ναι, είναι εναλλακτική λύση. Έχουμε μιλήσει ήδη με την Κατάνια. Φαίνεται ότι υπάρχουν σημαντικοί και υποτιμημένοι ποδοσφαιριστές σε ομάδες που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Μία περίπτωση είναι ο Αντόνιο Νοτσερίνο της Παλέρμο και νομίζω ο Μάξι είναι μια καλή εναλλακτική λύση του Κάρλος Τέβες. Θα δούμε τι γίνεται και θα είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα".

Keywords
Τυχαία Θέματα