Έρχεται το πλέον κρίσιμο ραντεβού για την ΑΕΚ...

15:42 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο χρόνος πιέζει και η ΑΕΚ (όπως και άλλες ομάδες) έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα ζητώντας ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους. Οι προσπάθειες που γίνονται από τη διοίκηση της ΑΕΚ είναι μεγάλες, καθώς καθημερινά υπάρχουν επαφές και συζητήσεις τόσο με στελέχη της Κυβέρνησης, όσο και με την Εφορία. Η ΑΕΚ πρέπει ως τις 7 Αυγούστου το αργότερο, και πριν καταθέσει το φάκελό

της στην ΕΕΑ, να έχει πάρει τη φορολογική της ενημερότητα, να πληρώσει το άρθρο 44 και φυσικά να μπει σε μία ευνοϊκή ρύθμιση ώστε να μην αναγκάζεται να πληρώνει κάθε μήνα υπέρογκα ποσά προς την Εφορία με κίνδυνο αφενός να πτωχεύσει, αφετέρου να χάσει το Δημόσιο τα χρήματά του.

Τα πράγματα φαίνεται πάντως πως όντως έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ως τη Δευτέρα (είναι και η πιθανότερη ημέρα) θα υπάρξει επίσκεψη του Ανδρέα Δημητρέλου στο Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να συζητήσει με στελέχη της Κυβέρνησης για να παρθούν οριστικές αποφάσεις στο θέμα της ρύθμισης και κατ' επέκταση της φορολογικής ενημερότητας. Θα είναι το πλέον κρίσιμο ραντεβού για την ΑΕΚ το συγκεκριμένο, καθώς αναμένεται να μάθει (ή έστω να αποκτήσει ισχυρή εικόνα) για τις προθέσεις του Υπουργείου. Αισιοδοξία φαίνεται πως υπάρχει ότι τελικά η μία από τρεις προτάσεις που έχει καταθέσει η ΠΑΕ θα γίνει αποδεκτή από το Οικονομικών και έπειτα από την Εφορία.

Παράλληλα, το ραντεβού του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Γιάννη Ιωαννίδη όπως φαίνεται δεν θα γίνει τελικά, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί απευθείας με την ΕΠΟ ώστε να συζητήσει το θέμα για το σύνολο των ομάδων που έχουν οικονομικά προβλήματα, επιδιώκοντας να βρεθεί μία γενική, σίγουρη και βιώσιμη λύση για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα