Επιβεβαίωσε για Βίντιτς η Ίντερ

16:15 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σέρβος αμυντικός, όπως ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα, θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος και όπως είναι φυσικό για τον 31χρονο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες.

Ο Αουσίλιο, που μετά την απομάκρυνση του Μπράνκα από την θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στις μεταγραφές, δήλωσε πως ο Βίντιτς είναι ένας παίκτης που παρακολουθεί η Ίντερ, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση.

«Ο Βίντιτς είναι ένας σημαντικός παίκτης, του οποίου το

συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Όπως και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτή την σπουδαία ευκαιρία.

Είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάμε. Έχει ένα ενδιαφέρον προφίλ για την Ίντερ, καθώς έχει χάρισμα και διεθνή εμπειρία. Θα χάσουμε μάλλον κάποιους παίκτες στην θέση του επειδή τελειώνουν τα συμβόλαια τους, οπότε είναι ένας παίκτης που προσπαθούμε να δώσουμε την προσοχή μας.

Πάντως, υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος από το να πούμε ότι έχουμε κάνει κάτι για τον Βίντιτς και δεν νιώθω έτοιμος να το επιβεβαιώσω», δήλωσε ο Αουσίλιο στην «tuttosport».

Keywords
Τυχαία Θέματα