Επιτυχημένη παρουσία στη Βούλα

17:43 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ συμμετείχε με 5 αθλητές στο τουρνουά που διοργάνωσε το σωματείο του Γ.Σ. Άρη Βούλας για αθλητές των τοπικών πρωταθλημάτων Αττικής (φωτογραφία από αριστερά : Φωτόπουλος Διονύσης, Παπάζογλου Γιώργος, Παπάζογλου Χαράλαμπος, Γρηγορόπουλος Ανδρέας και Καπογιαννόπουλος Αργύρης). Το συγκεκριμένο τουρνουά, με περισσότερες από 70 συμμετοχές, ήταν ένα καλό αγωνιστικό τεστ

στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για το επερχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 3-4/11.
Οι αθλητές ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους με βασικό στόχο την πρόκριση στην οκτάδα, η οποία θα τους έδινε και το δικαίωμα συμμετοχής σε τουρνουά της ερχόμενης εβδομάδας (27/10) για αθλητές της Β΄και Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με τρεις αθλητές να φτάνουν στην επίτευξη του στόχου της οκτάδας (Παπάζογλου Χαράλαμπος, Παπάζογλου Γιώργος, Φωτόπουλος Διονύσης), τους δύο τελευταίους να φτάνουν, αήττητοι μετά από 7 αγώνες, στον τελικό της διοργάνωσης και τελικά τον Φωτόπουλο να επικρατεί στην εμφύλια «μάχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα