Ξςκίνησε ο Μπανιώτης

17:03 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης "μπήκε" τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος παράλληλα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, στο ΑΣΑΕΔ.

Ο τέταρτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, αναμένεται και φέτος να ακολουθήσει τον ίδιο προγραμματισμό, βάσει του οποίου θα περάσει μεγάλο διάστημα της προετοιμασίας του, στην Αθήνα. «Είναι νωρίς ακόμη να κάνω προγραμματισμό για το μέλλον. Εδώ και δύο εβδομάδες έχω ξεκινήσει κανονικά την προπόνηση μου, κάποια στιγμή

το Νοέμβριο θα κατέβουμε να συνεχίσουμε στην Αθήνα», αναφορικά με το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στους αγώνες του κλειστού, ο αθλητής του Γιωργου Τσούγκου, σχολίασε:

«Πάντα επιλέγω να αγωνίζομαι στους αγώνες του χειμώνα, όμως, είναι νωρίς ακόμη να το πω με βεβαιότητα. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα εξελιχθεί η προετοιμασία μου».

Το 2012 ήταν μια γεμάτη σεζόν για τον 26χρονο αθλητή, στην οποία δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει όσο καλά θα ήθελε, εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετώπισε στην αρχή της θερινής σεζόν. «Ηταν μια ενδιαφέρουσα σεζόν με πολλές προκλήσεις και από την οποία έμαθα πολλά πράγματα. Πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να «πλήρωσα» κάποιες υπερβολές που έκανα». Ο Μπανιώτης στην Κωνσταντινούπολη ξεπέρασε τα 2,31 μ., επίδοση που του έδωσε την 4η θέση, ενώ το καλοκαίρι ολοκλήρωσε με καλύτερο άλμα στα 2,25μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα