Επιτυχία για Βριλήσσια

16:00 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Πάνω από 350 μαθητές συμμετείχαν στο «Φεστιβάλ χάντμπολ» που διοργάνωσε ο ΕΣΝ Βριλησσίων σε συνεργασία με την ΟΧΕ για τα δημοτικά σχολεία της περιοχής στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων σε 4 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στο πλαίσιο της νέας προσπάθειας που κάνει το σωματείο ώστε να δημιουργήσει τμήματα υποδομής.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Λουκάς Οικονόμου, δήλωσε: « Δεν έχει ξαναγίνει

αυτό το φεστιβάλ με τόσο μεγάλη συμμετοχή μαθητών και γονέων. Το ζητούμενο είναι με ποιο τρόπο θα αξιοποιήσουμε αυτά τα ταλέντα, ώστε να στελεχώσουν στο μέλλον τα τμήματα του συλλόγου. Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράσαμε ενημερωτικά έντυπα του συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης τους μετέχοντες, τους χορηγούς και βέβαια την PIZZA FUN που υποστήριξε το φεστιβάλ».

Στο φεστιβάλ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος Τάσος Δημητρίου, ο Πρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Βασίλης Σκουλάς, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Λουκάς Οικονόμου, οι προπονητές Παναγιώτης Ιατρούδης και Θεόδωρος Γκίνης, ο πρώην αρχηγός της ομάδας των Βριλησσίων Γιώργος Πέρρος, ο προπονητής των Ακαδημιών Θόδωρος Βερνάρδος, καθώς και ο κ Σταύρου υπεύθυνος του τμήματος υποδομών του ΕΣΝ Βριλησσίων

Keywords
Τυχαία Θέματα