MLS: Συμφωνία με την ZTE για το MLS Destinator Talk&Drive

Συμφωνία με την ΖΤΕ Hellas για την εφαρμογή MLS Destinator Talk&Drive για Android Smartphones ανακοινώνει η MLS.

Η συμφωνία με την ZTE,

έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές κινητών στον κόσμο, έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση από την MLS της διάθεσης της μοναδικής παγκοσμίως εφαρμογής πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive για Android Smartphones.

Προβλέπει, δε, ότι σε πρώτη φάση το τηλέφωνο ZTE Skate 4.3, καθώς και κάποια μοντέλα tablets της εταιρίας που κυκλοφορούν στην Ελλάδα θα έχουν ενσωματωμένο το MLS Destinator Talk&Drive.

Η συμφωνία μεταξύ της MLS και της ZTE δημιουργεί περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας για την αξιοποίηση της καινοτομικής εφαρμογής. Το ZTE Skate 4.3. τρέχει την έκδοση του Android 2.3 και διατίθεται ήδη στo δίκτυo των καταστημάτων WIND. Με την εφαρμογή MLS Destinator Talk&Drive για Android, το κινητό τηλέφωνο μετατρέπεται αυτόματα -με την τοποθέτηση της SD κάρτας- σε πλοηγό MLS Destinator με αναγνώριση φωνής. Η ZTE σχεδιάζει να λανσάρει το επόμενο διάστημα μεγάλο αριθμό Smartphones διεθνώς που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Android της Google.

Σχετικά με την MLS Πληροφορική ΑΕ
Η MLS Πληροφορική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων. Το 1998 κατέκτησε το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize) ενώ τον Μάιο του 2001 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Η MLS κυκλοφόρησε το 2003 την πρώτη εφαρμογή πλοήγησης στην ελληνική αγορά και το 2006 τη διεθνή καινοτομία MLS Talk&Drive, που βάζει τέλος στα πληκτρολόγια και τις οθόνες αφής.

Σήμερα η εταιρία αποτελεί leader στον τομέα της πλοήγησης αλλά και στο εκπαιδευτικό λογισμικό στην ελληνική αγορά, όπου το 2010 ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του δικού της διαδραστικού πίνακα MLSBoard. Η MLS βραβεύτηκε με το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας Κούρος 2010. Εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, η εταιρία δραστηριοποιείται στις αγορές της Τουρκίας και της Χιλής.

Σχετικά με την ZTE Corporation
Η ZTE Corporation είναι κορυφαίος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε το 1985 και είναι η μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού της Κίνας στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ όσο και σε αυτό της Σενζέν. Στόχος της ZTE είναι να παρέχει αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Σήμερα διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 500 operators σε 140 χώρες.

Την τελευταία πενταετία η εταιρία κατέγραψε ανάπτυξη άνω του 37%, φθάνοντας να μπει μέσα στην πρώτη πεντάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως. Το 3o τρίμηνο του 2011, η ΖΤΕ είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, ξεπερνώντας την Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα