Επιτέλους νίκη...

20:02 18/11/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΥΛΑΜ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 1-3
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Σάντερλαντ που επικράτησε με 3-1 της Φούλαμ

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο με ελάχιστες φάσεις και η Σάντερλαντ δεν μπόρεσε να πιέσει παρά το γεγονός πως η Φούλαμ αγωνιζόταν από το 30' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χάνγκελαντ.

Οι «μαύρες γάτες» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη κι έφτασαν στο γκολ στο 51'. Ο Τζόνσον έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Φλέτσερ κι εκείνος πλάσαρε από κοντά τον Σβάρτσερ.

Στο 60' ο Μινιολέ είπε όχι στην κεφαλιά του Πέτριτς, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Λάρσον έφυγε μόλις άουτ.
Η Φούλαμ έφερε στα ίσια το ματς στο 62ο λεπτό, καθώς ο Σίντγουελ βρήκε τον Πέτριτς μέσα στην περιοχή κι εκείνος έκανε το 1-1. Ωστόσο τρία λεπτά μετά από κόρνερ, ο Κουργιάρ βρέθηκε μόνος του στην περιοχή κι έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 έκανε ο Σεσενιό με όμορφο σουτ στο 70', ενώ στο 78' ο Μινιολέ πρόλαβε τον Σίντγουελ και στο 84' απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Νταφ.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίδερ, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Χιους, Σίντγουελ, Καραγκούνης (36' Σεντέρος), Κατσάνικλιτς (27' Ρονταγιέγκα), Νταφ, Ρουίζ (60' Πέτριτς), Μπερμπάτοφ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Μπάρντσλεϊ, Ρόους, Κουεγιάρ, Ο'Σέι, Κάτερμολ, Κόλμπακ (80' Βόγκαν), Λάρσον (71' ΜακΚλίν), Τζόνσον, Σεσενιό, Φλέτσερ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα