«Επιτέλους νίκη στο Σαν Σίρο»

15:53 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από αρκετά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ίντερ φέτος θα αγωνιστεί στο Europa League με την ομάδα του Μιλάνου να υποδέχεται απόψε την Ρούμπιν Καζάν και τον Αντρέα Στραματσιόνι να ευελπιστεί πως η Ίντερ θα καταφέρει να κερδίσει επιτέλους στο "Σαν Σίρο" μιας και φέτος δεν το έχει καταφέρει κόντρα σε Βασλούι, Χάιντουκ και Ρόμα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Μέχρι τώρα μετράμε τρεις ήττες στην έδρα μας, αλλά μόνο αυτή με τη Ρόμα μας στοίχησε. Οι

άλλες, στο Europa League, με τη Βασλούι και τη Χάιντουκ, δεν μας κόστισαν τον αποκλεισμό. Πρέπει, όμως, να σπάσουμε αυτό το ταμπού. Πρέπει, επιτέλους να κάνουμε νίκη στο Σαν Σίρο, ξεκινώντας από το ματς της Πέμπτης".
Για την Ρούμπιν Καζάν, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Η Ρούμπιν έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και δέκα χρόνια, άρα είναι μια στρωμένη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά στον καθένα. Για μένα είναι η δυσκολότερη από τους αντιπάλους μας στον όμιλο. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά πρέπει να τους νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα