«Χ»ορταστική ισοπαλία στη Λάρισα

17:52 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Προβάδισμα δύο βαθμών στη «μάχη» της κατάκτησης της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Football League απέκτησε η Βέροια, καθώς η ομάδα της Ημαθίας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λάρισα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική. Η ομάδα του Ζιώγα προηγήθηκε μόλις στο 13' με τον Καούνο, ωστόσο η Βέροια

με δύο τέρματα του Κάντι (41΄, 53΄) γύρισε το παιχνίδι, με τον Ζεκίνια στο 68' να διαμορφώνει το τελικό σκορ για την Λάρισα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 66΄, το ματς διεκόπη για περίπου τρία λεπτά, όταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να σωριαστεί μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενουμένων. Αφού συνήλθε, συνέχισε να δίνει οδηγίες στους παίκτες του.

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Καρανίκας, Κατσιαρός (49' Φωτιάς), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πίνα (57' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (82' Λαζιμάν), Καούνος.

Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (81' Βεργώνης), Λανγκλέ (88' Λαναρής), Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα